- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ooo manyetik seçimi gayet hoş. O zaman ben bir aktif preamp eklemeyi önereyim gitara. Ton olarak daha çok seçeneğiniz olur.
Preamp ne işe yarıyor bas gitarda ? luthiere sordum gerek yok dedi.
Ooo manyetik seçimi gayet hoş. O zaman ben bir aktif preamp eklemeyi önereyim gitara. Ton olarak daha çok seçeneğiniz olur.
Kısa olarak pil ile çalışan bir devre ile sinyali yükseltip basın üstündeki preampın kendi knobları ile ton üzerinde bas/mid/treble ayarı yapmanızı sağlıyor. Bu da daha bol ton seçeneği demek. Tabi bunu gitarın içine preamp koymadan ekstra bir preamp pedalı ile yapmanız da mümkün yanlış hatırlamıyorsam eğer.
Benim gözümden kaçan, güzel bir seçim olmuş. Fodera markası kullanıyor bu ağacı klavyelerinde, gayet tok bir tonu var.
Kulağa gayet hoş geliyor. Vallahi bu kadar muhabbetten sonra bas elinize geçtiğinde fotolar gelmez ise bu başlığa merakımdan tam orta yerimden çatır çatır çatlarım sanırım. 😀
Abi sen flamenkocu değil miydin yoksa bası bana mı hediye edeceksin.Çok teşekkur ederim 😀
Hocam fiyat yaklaşık ne kadar tutacak?Arkadaşlar ağaçlar belli oldu.
Gövde: padoak
Kapak ağacı :burl redwood
Sap :maun wenge 5 parça
Klavye: King wood
6 telli,Neck tru,bartolini mk2 manyetikler,hipshot burgular ve hipshot köprü
Ayrıca manyetiklerin üstünde redwood cover olucak.
Yorumları alalım 🙂 olumsuz birşey varsa söylerseniz konuşurum luthierle daha başlamadık çünkü.
Birde klavyeye büyük bir işleme yapılacak abonozdan.
Hocam fiyat yaklaşık ne kadar tutacak?
Vallahi kulağa şahane geliyor açıkcası. Bekliyoruz bitmiş halini. 🙂Arkadaşlar ağaçlar belli oldu.
Gövde: padoak
Kapak ağacı :burl redwood
Sap :maun wenge 5 parça
Klavye: King wood
6 telli,Neck tru,bartolini mk2 manyetikler,hipshot burgular ve hipshot köprü
Ayrıca manyetiklerin üstünde redwood cover olucak.
Yorumları alalım 🙂 olumsuz birşey varsa söylerseniz konuşurum luthierle daha başlamadık çünkü.
Birde klavyeye büyük bir işleme yapılacak abonozdan.