İstanbul Bas gitarist arayanların dikkatine..

2000 yılında klasik gitarla başladığım müzik yolculuğuma, 2005 yılında bas gitar ile yeni bir yön verdim. 2007-2015 yılları arasında Dekadans, 2010-2013 yıllarında Korgen ve Metraj gibi birçok grupla sahne aldım. 2014-2016 arasında kurucusu olduğum Bluesinn ile sahne deneyimlerimi daha da zenginleştirdim. Yıllar boyunca sayısız sahnede çalma fırsatı buldum ve güçlü bir sahne tecrübesine sahibim.

Şu anda Serkan Soyak ve Mod-A gruplarında aktif olarak bas gitar çalıyorum. Müzik, uzun yıllar ekstra bir iş olarak hayatımda yer aldı, ancak artık tamamen müziğe odaklanmış durumdayım. Sürekli sahne alan gruplarla çalışmayı ve bu yolculuğumu daha da ileri taşımayı hedefliyorum.

Ekipmanlarım arasında Sire Marcus Miller V7 bas gitarım ve Zoom B3 prosesörüm bulunuyor. Blues, yerli ve yabancı rock repertuarımın temelini oluşturuyor. Son zamanlarda pop türünde kendimi geliştiriyorum ve bu türde çalarken daha iyi hissediyorum. Ancak müziğin farklı alanlarına açık olup yeni deneyimlere her zaman hazırım.

İnstagram:fatihetingul

Geri