Tekirdağ Bas gitarist/gitarist grup arıyor

Merhabalar,

2002-2014 yılları arasında aktif muzisyenlik yaptım ve son 7 senesi bir çok mekan/sahne/festival de farklı gruplarla sahne aldım. 2014 yılında müziği bırakıp farklı bir kariyer yaptım. Pasımı atıp tekrar çalabileceğim bir ekip arıyorum. Öncelikli tercihim bas gitaristi eksik bir ekibe dahil olmak. (gitar da çalıyorum ancak tercihen bas gitarist olarak gruba dahil olmak)

Ibanez BTB555 5 tel bas gitar, BOSS GT6B bass processor ve Washburn Bad Dog BD75W amfi şu anda mevcut ekipmanlarım (müziği bıraktığım için ekipmanlarimi elden çıkartmıştım) haricinde İbanez RG7321 7 tel elektro gitarım mevcut. (Gitar çalacağım senaryoda değerlendirebilirim) ekipmanlarıma hakimim ve şarkılarda transpoze (yapılıyorsa) ve ton sorunu yaşatmam.

Tarz ve tür kaygım çok olmamakla birlikte rock tabanlı tüm tarzlarda çalabilirim. Müzik yaptığım dönemin popüler gruplarına hakimim. Bir kaç örnek isterseniz; Muse, Korn, Limp Bizkit, Audioslave, RATM, Rammstein, Slipknot vs. tutun da calmadigim neredeyse grup yok. Müziği bıraktığım dönemlerde Türkçe Rock grup/Müzisyenlerden de şarkılar çalıyorduk. Hazır bir playliste çok hızlı adapte olup hemen sahne alacak gibi hazırlanabilirim.

Benzer tür ve tarzda gruplarla uyumlu çalışabilirim (metal ve alternatif metal/rock, rock, poprock-cok soft olmamak kaydı ile) Yaşım 39, Tekirdağ Saray da ikamet ediyorum. Çorlu ve Çerkezköy için ulaşım sağlayabilirim.

Son düzenleme:

Geri