B barışbass 10 Eylül 2022 #1 İstanbulda amatör 19 yaşımda bas gitaristim daha çok metal/rock tarzında bir şeyler çalıp üretebileceğim bir grup arıyorum.
İstanbulda amatör 19 yaşımda bas gitaristim daha çok metal/rock tarzında bir şeyler çalıp üretebileceğim bir grup arıyorum.
B barışbass 11 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Drummer07 demiş ki: Instegram ya da iletişim numarası yazabilirmisin ? Hepsini görmek için tıklayın... insta: dovmeyaptirmakistiyorum
Drummer07 demiş ki: Instegram ya da iletişim numarası yazabilirmisin ? Hepsini görmek için tıklayın... insta: dovmeyaptirmakistiyorum
B Barış_T 11 Eylül 2022 #4 barışbass demiş ki: İstanbulda amatör 19 yaşımda bas gitaristim daha çok metal/rock tarzında bir şeyler çalıp üretebileceğim bir grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Karxeşim ben de solistim ankarada grup arıyorum çalıp söyleycek türkçe rock genelde benim ankarada yapma şansımız var mı?
barışbass demiş ki: İstanbulda amatör 19 yaşımda bas gitaristim daha çok metal/rock tarzında bir şeyler çalıp üretebileceğim bir grup arıyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Karxeşim ben de solistim ankarada grup arıyorum çalıp söyleycek türkçe rock genelde benim ankarada yapma şansımız var mı?
M Metall06 11 Eylül 2022 #5 Biz su an 2 gitaristiz metal yapmak istiyoeuz gelirsen harika olur insta:efeccanli
B barışbass 12 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Barış_T demiş ki: Karxeşim ben de solistim ankarada grup arıyorum çalıp söyleycek türkçe rock genelde benim ankarada yapma şansımız var mı? Hepsini görmek için tıklayın... şu an şehir değiştirecek bi ekonomim yok uzgunum
Barış_T demiş ki: Karxeşim ben de solistim ankarada grup arıyorum çalıp söyleycek türkçe rock genelde benim ankarada yapma şansımız var mı? Hepsini görmek için tıklayın... şu an şehir değiştirecek bi ekonomim yok uzgunum