E elifgovercin 28 Ekim 2022 #1 İzmir'de 16 yaşında bas gitaristim rock türünde müzik yapan grup arıyorum
Re4lm 30 Kasım 2022 #5 Tuğra0 demiş ki: hala arıyormusun? Hepsini görmek için tıklayın... Gitaristim bende grup kurulucaksa katılabilirim
Tuğra0 demiş ki: hala arıyormusun? Hepsini görmek için tıklayın... Gitaristim bende grup kurulucaksa katılabilirim
Re4lm 30 Kasım 2022 #6 neyir demiş ki: Bende 16 yasinda gitaristim istersen beraber bir grup kurabiliriz🤙 Hepsini görmek için tıklayın... Hala boşta yer var mı
neyir demiş ki: Bende 16 yasinda gitaristim istersen beraber bir grup kurabiliriz🤙 Hepsini görmek için tıklayın... Hala boşta yer var mı
Re4lm 30 Kasım 2022 #7 elifgovercin demiş ki: İzmir'de 16 yaşında bas gitaristim rock türünde müzik yapan grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hala arıyo musun arıyosan ig: mert06.exe
elifgovercin demiş ki: İzmir'de 16 yaşında bas gitaristim rock türünde müzik yapan grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Hala arıyo musun arıyosan ig: mert06.exe