M Must 24 Ekim 2023 #1 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum
3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum
eonuktav 6 Kasım 2023 #3 Selam dostum, inatagram eonuktav veya kirlicikiofficial hesaplarından iletişim sağlayabilir misin?
N nowhere 17 Haziran 2024 #5 Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Mrb. Persembe fsm stüdyo kafede Türkçe rock prova yapacagiz. Katılmak isterseniz 530 035 9680
Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Mrb. Persembe fsm stüdyo kafede Türkçe rock prova yapacagiz. Katılmak isterseniz 530 035 9680
N nowhere 23 Haziran 2024 #6 Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Bas eksik grupta...530 035 96 80 yazabilirsin
Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Bas eksik grupta...530 035 96 80 yazabilirsin
B bassb 23 Haziran 2024 #7 nowhere demiş ki: Bas eksik grupta...530 035 96 80 yazabilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Hacı merhabalar yaş aralığı nedir ben de basscıyım
nowhere demiş ki: Bas eksik grupta...530 035 96 80 yazabilirsin Hepsini görmek için tıklayın... Hacı merhabalar yaş aralığı nedir ben de basscıyım
N nowhere 23 Haziran 2024 #8 bassb demiş ki: Hacı merhabalar yaş aralığı nedir ben de basscıyım Hepsini görmek için tıklayın... Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28
bassb demiş ki: Hacı merhabalar yaş aralığı nedir ben de basscıyım Hepsini görmek için tıklayın... Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28
N nowhere 24 Haziran 2024 #9 nowhere demiş ki: Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28 Hepsini görmek için tıklayın... Var misin
nowhere demiş ki: Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28 Hepsini görmek için tıklayın... Var misin
B bassb 24 Haziran 2024 #10 nowhere demiş ki: Var misin Hepsini görmek için tıklayın... Yok hocam sağolun
darKGuitarisT 24 Haziran 2024 #11 nowhere demiş ki: Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28 Hepsini görmek için tıklayın... Normal dostum. Genelde 12-15 yaşındaki kardeşler yazıyor.
nowhere demiş ki: Yaşa takilacaksan yandık 🙂 ben 41..baterist 20... solo gitar 28 Hepsini görmek için tıklayın... Normal dostum. Genelde 12-15 yaşındaki kardeşler yazıyor.
N nowhere 24 Haziran 2024 #12 darKGuitarisT demiş ki: Normal dostum. Genelde 12-15 yaşındaki kardeşler yazıyor. Hepsini görmek için tıklayın... Ya 3 milyonluk şehirden bi müzik yapmak isteyen amatör bulamadim... delirecem....herkes Joe satriani
darKGuitarisT demiş ki: Normal dostum. Genelde 12-15 yaşındaki kardeşler yazıyor. Hepsini görmek için tıklayın... Ya 3 milyonluk şehirden bi müzik yapmak isteyen amatör bulamadim... delirecem....herkes Joe satriani
D didarqasva 25 Haziran 2024 #13 Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ?
Must demiş ki: 3 senedir bas gitar çalıyorum metal rock blues her türde çalarım az da olsa teori bilgim var grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ?
N nowhere 25 Haziran 2024 #14 didarqasva demiş ki: Selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet ediyor.530 035 96 80 arayabilirsiniz
didarqasva demiş ki: Selamlar, grup arayışınız devam etmekte mi hala ? Hepsini görmek için tıklayın... Evet ediyor.530 035 96 80 arayabilirsiniz