A alibkn15 Pazartesi 23:46 #1 5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım .
5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım .
Batuhan07 Perşembe 19:38 #2 alibkn15 demiş ki: 5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım . Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar 0542 691 27 07 yazarmısın
alibkn15 demiş ki: 5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım . Hepsini görmek için tıklayın... Selamlar 0542 691 27 07 yazarmısın
Batuhan07 Dün 18:07 #3 alibkn15 demiş ki: 5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım . Hepsini görmek için tıklayın... Kral arıyomusun
alibkn15 demiş ki: 5 yıldır muzikle uğraşıyorum. Antalyada sahneye çıkmak veya projeler için grup arıyorum. Genelde hoşuma ne giderse onu dinler, onu çalarım . Hepsini görmek için tıklayın... Kral arıyomusun