İzmir Bas gitaristim, İzmir'de sahne için grup arıyorum

28 yaşındayım. 2013ten bu yana bas gitar ve müzik ile uğraşmaktayım. Uzun zamanlar sahne alabileceğim, sağlam dostluklar kurabileceğim bir grup arıyorum. Tür konusunda sorun yaşamıyorum çoğu türe hakimim.

21 yaşındayım 18-30 yaş arası kızlı erkekli alternatif rock ağırlıklı olmak üzere her telden çalıp sohbet edip dost olabileceğimiz,mekanlarda sahne alıp 3-5 para ve tecrübe kazanabileceğimiz ve bestelerimizle ciddi işler yapabileceğimiz elemanlar arıyorum ben de. 0553 982 02 42

Sahne ve ekstra gelir odaklı Alternative Rock ve Pop yaptığımız grup için bascı arıyoruz. Bunun yanında keyfi amaçlı Metal çaldığımız bir sahne grubumuz da bulunmakta. Her iki proje konusunda iletişim için;
Instagram: @Euronymoust

28 yaşındayım. 2013ten bu yana bas gitar ve müzik ile uğraşmaktayım. Uzun zamanlar sahne alabileceğim, sağlam dostluklar kurabileceğim bir grup arıyorum. Tür konusunda sorun yaşamıyorum çoğu türe hakimim.
Hocam ben de Elektro Gİtaristim. Çoğu türe ilgim var, daha çok rock/blues ve metal türleri ilgi alanım. Doğaçlama solo çalmayı çok severim. Ben de senin gibi grup arıyorum/kurmaya çalışıyorum. Yılbaşından sonra tanışmak isterim. 05433663680

Geri