Başakşehir’de ikamet eden varsa bakabilir mi ?

Merhaba.Forumu bu zamana kadar böyle işler için kullanmadım ancak “her şehirden gönüllü gitar deneyicileri” konulu başlıkta da başakşehir’de ikamet eden birisine rastlayamadığım için buradan başlık açarsam belki birine ulaşabilirim diye düşündüm.Başakşehir'de ikamet eden biri varsa ve bana aşağıdaki numaradan ulaşırsa çok memnun olurum.Almayı düşündüğüm bir gitar var ve o tarafta hiç tanıdığım yok.

Emrah
5415232178

Son düzenleme:
Bulamazsanız diye yazıyorum bir hizmet var genelde araba alırken kullanılıyor.istediğiniz ürünü türkiyenin her yerinde sizin için deniyorlar sizi görüntülü arayıp ürünü gösteriyorlar.Sonradında sizin için paketleyip kargoya veriyorlar.daha önce bir gitarı sattıpım kişi kullanmıştı bu hizmeti sorunsuz ulaştı gitar karşı tarafa.Kargo size ait,hizmet içinde 100lira almışlardı karşı taraftan.Düşünürseniz numarasını bulabilirim.

Bulamazsanız diye yazıyorum bir hizmet var genelde araba alırken kullanılıyor.istediğiniz ürünü türkiyenin her yerinde sizin için deniyorlar sizi görüntülü arayıp ürünü gösteriyorlar.Sonradında sizin için paketleyip kargoya veriyorlar.daha önce bir gitarı sattıpım kişi kullanmıştı bu hizmeti sorunsuz ulaştı gitar karşı tarafa.Kargo size ait,hizmet içinde 100lira almışlardı karşı taraftan.Düşünürseniz numarasını bulabilirim.
Türkiye'de hiç tahmin etmeyeceğim bir olay bahsettiğiniz şey.Tabi düşünebilirim.Çok da işime yarar.Bana mesajla ilgili hizmeti sunan kişi ya da firmanın numarasını yollarsanız sevinirim.

İşine yarayan arkadaşlar olur belki fiyatlarda bi değişiklik varmı bilmiyorum 2 ay önce arkadaş 100 Tl vermişti.

05445520158

Başlığı biraz geç gördüm ama Fatih hocamdan gitarı ben almıştım. Cidden işlerini iyi yapıyorlar. Kendilerine ilk ulaştığım andan gitarın elime ulaşmasına kadar çok ilgiliydiler. Mezar ziyaretini duymamıştım 🙂 ama insanların araçlarını emanet ettiği bir firma işte... Gitar falan kolay kalıyor onun yanında. Şehir dışı alışverişi için büyük kolaylık sağlıyorlar. Herkese tavsiye ederim.

Geri