Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizi istanbuldaki çekimlerde izledim ilk. tebrik ediyorum arkadaşlar o gün söliyemedim zaman bi acayipti🙂 bestenizi gerçekten çok beğendim. umarım sizi çok daha ii yerlerde görme şerefine nail oluruz. umarım şu piyasada hakettiğiniz yere gelirsiniz.... sevgilerimle ...
çok sağol ya..çekimler çok zevkli di ama ya😀😀 bizim fazla zamanımız yoktu dönmemiz gerekiodu çünkü izmir e....izleyemedik diğer grupları..herkes hakettiği yere gelsin ne diim.hepimize başarılar
Arkadaşlar 22-23-24 haziran da -izmir selçuk ta düzenlenecek olan ROCK-A da sahnede olucaz.destekleyen herkese ve katılan gruplarımıza teşekkürler...BAŞIBOZUK...
arabesk rock iii moruk supersinizzz asırı beğendım hatta dınlıyorummm yak ışıklarrııı hatta içiyorumm antalya d da karşılaştık ızledım sizi BEDBİN davul
artık bı albüm şart size
ah ozan ahh sendeki nefes bende olcak görürsün sen 😛 site başarılı olmuş bende beğendim cidden ama keşke puntayla anlaşsaydınız sizi orda görmek isterdim tekrar tuh
Ne nefes kaldı ne soluk koşturmaktan,al birazını sana vereyim nefesimin 😛 Her Salı Bornova Guardian Bar 22:00,Her Cuma-C.tesi Alsancak Silence Bar 21:00 vee 15 temmuz İstanbul Hezarfen Vosfest teyiz Bilginize 😀 Herkesi bekleriz 😀