Basit ve gelişmekte etkili solo arıyorum

• Konuyu açan Konuyu açan lethizm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Merhabalar elektro gitar alalı 2 ay oldu squier affinity stratocaster bi elektro aldım öncesinde 3-4 ay falan klasik gitar çaldım şuan çalabildiğim sololar
-kolay değildir
-senden daha güzel
-dibine kadar
-aşk nerden nereye
-seni kendime sakladım
-herşeyi yak
-ben seni arayamam
Bu soloları çalıyorum fakat bana sanki gelişmekte etkili olmayan sololarmış gibi geliyor sizce öylemi eğer öyleyse bana hem basit hemde gelişmekte etkisi olabilecek bu seviyelerde sololar önerirmisiniz türkçe şarkıların soloları olursa sevinirim iyi günler.

Türkçe sade ve net bir dildir. "Türkçe" yazalım ki; Türkçe anlama zorluğu" oluşmasın

"Metod" değiil; "Metot"
"Etüd" değiil; "Etüt"
Bir de, Elektrogitar birleşik değil; "Elektro gitar" ayrı şekilde...

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim efendim... engin bilgilerinizi sunduğunuz için....

bu kadar komplekse kapılmaya on yüz bin yerden laf yetiştirmeye gerek yok. herkes hata yapar, kendinizi biraz sevin...

çok teşekkür ederim efendim... engin bilgilerinizi sunduğunuz için....

bu kadar komplekse kapılmaya on yüz bin yerden laf yetiştirmeye gerek yok. herkes hata yapar, kendinizi biraz sevin...
Bir şey değil. "Türkçe anlamak, konuşmak, bilmek" konusunda verdiğiniz dersleri bildiğim için, belki hatanızı fark etmemiş olabilirsiniz. Görünce çok şaşırdım. Size yakışmayacağını düşündüm. Bu kısmı düzeltmek istersiniz diye bildirmek istedim.

"-On, yüz yere laf yetiştirmek?" Hmm.. bir düşünelim; Metronom konusunda tartıştığın meseleyi / kişiyi, gidip farklı konuda eleştirmek gibi mi?
Evet. Bu, kompleks e kapılmak... 🙂

Son düzenleme:
Türkçe sade ve net bir dildir. "Türkçe" yazalım ki; Türkçe anlama zorluğu" oluşmasın

"Metod" değiil; "Metot"
"Etüd" değiil; "Etüt"
Bir de, Elektrogitar birleşik değil; "Elektro gitar" ayrı şekilde...
Kendi yaptığınızı başkaları yapmış gibi ifade etmeniz de ilginç.

Herkesin okuma yazması var, yazdığım cevaba konuyla lakasız laf yetiştirmiş olmanız ve metronom sayfasından da kaybolmuş olmanız durumu zaten açıkça gösteriyor...

sayfa burada.. korkacak bir şey yok kimse sizi yemiyor...

Elektro gitari alali iki ay olduysa bence haril haril solo calismana henuz gerek yok, sadece solo calmaya yonelik degil genel olarak enstruman hakimiyetin uzerinde calisman gerekiyor. Madem yazdigin sololari ogrenmissin, o sarkilari bastan sona ritim gitarlarini arpejlerini akorlarini aslina sadik kalacak sekilde ogrensen sana daha cok katki saglayacak bence. Caldiktan sonra video da atarsan insanlar daha guzel degerlendirebilir.

yazdığım cevaba konuyla lakasız laf yetiştirmiş olmanız ve metronom sayfasından da kaybolmuş olmanız durumu zaten açıkça gösteriyor...

sayfa burada.. korkacak bir şey yok kimse sizi yemiyor...

Konu ile alakalı. konu Türkçe ve ben Türkçe uzmanı olduğumu ifade etmedim, kimseye bunun ile ilgili okuma / anlama dersi vermeye öykünmedim. Zaten bunu yapıp bir de Türkçe kelimesini Küçük "t" ile yazsaydım; insan içine çıkamazdım.

Muhtemelen engellediğim / beni engellediğin için beni göremiyorsun. Oradayım. Sayfayı farklı bir browser da aç. 😉
Bilmediğiniz bir şey gösterdim az önce 🙀: Bu duru beni "egoist" ve "-bu mahluk" sınıfına dahil etti değil mi?

Geri