Hakan Baysal 6 Ocak 2024 #2 Bunu okuyarak başlayabilirsin. Konu 'Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?' Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...? Destek oyu 0 Eksile
Bunu okuyarak başlayabilirsin. Konu 'Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?' Makale/Tutorial - Hangi başlangıç amfisi diye sormadan önce asıl neler sormalıyım ...?
anonymus42 6 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dostum teşekkür ederim bu makaleyi zaten okudum Destek oyu 0 Eksile Çözüm
Hakan Baysal 6 Ocak 2024 #4 Makalenin altındaki modeller ile ilgili makaleleri de okuduğuna göre fikrin oluşmuş olmalı. Destek oyu 1 Eksile
@ @Raskolnikov@ 6 Ocak 2024 #5 anonymus42 demiş ki: Dostum teşekkür ederim bu makaleyi zaten okudum Hepsini görmek için tıklayın... aklında kalan soru işareti ne peki eğer direkt önermemizi istiyorsan boss katana 50 yi bütçeni arttırıp alabilirsin ya da blackstar id core 20 v3 alabilirsin Destek oyu 1 Eksile
anonymus42 demiş ki: Dostum teşekkür ederim bu makaleyi zaten okudum Hepsini görmek için tıklayın... aklında kalan soru işareti ne peki eğer direkt önermemizi istiyorsan boss katana 50 yi bütçeni arttırıp alabilirsin ya da blackstar id core 20 v3 alabilirsin