Başlangıç için hangi pedalı almam lazım?

Merhaba mg15 amfi squier affinity stratım var. İlk olarak hangi pedalı almam lazım 1 veya 1 den fazla yazarsanız sevinirim.
Çok kullanırsın,daha sert şeyler için,daha yumuşak sesler için vb. Tarzda yazarsanız sevinirim.

İlk olarak hangi pedala ilginiz var ise onu almanız lazım sizin adınıza şunu alın ilk diye yönlendirmek doğru olmaz. Hangi ton hoşunuza gider ilk önce dinlemeniz lazım. Metal, Overdrive, Drive hangi ton hoşunuza gidiyor mesela? Yumuşak sesler diye bir tabir yok.

Başlangıç gitarını sıkça duymuştum. Başlangıç amfisini de eh duydum sayılır. Ama başlangıç pedalını ilk defa duyuyorum... Yakında başlangıç penası, başlangıç tel seti, başlangıç Jack kablosu da çıkacak..

Tuner veya Wah alabilirsin, her zaman işine yararlar, yatırım gözüyle bakabilirsin. Modülasyon pedalları da öyle, distortion/overdrive kişisel tercihdir, birşey diyemem ama kullandığın ampliye ekstra bir overdrive/distortion bağlayıp memnun kalacağını düşünmüyorum.

Tuner veya Wah alabilirsin, her zaman işine yararlar, yatırım gözüyle bakabilirsin. Modülasyon pedalları da öyle, distortion/overdrive kişisel tercihdir, birşey diyemem ama kullandığın ampliye ekstra bir overdrive/distortion bağlayıp memnun kalacağını düşünmüyorum.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Ekstra overdrive vb. Bağlarsam neden memnun kalmam acaba?

Kabini ve preampı tatmin edici bir ton veren ampli değil o, yani boşa bağlamış olacaksın pedalı, güzel bir ton verse onu şekillendirirsin, ama zaten kötü çıkan bir tona bir de zorlayıcı ve gürültü verici bir pedal eklediğinde daha da beter olacak. Mümkünse ampliyi değiştirmeye çalış.

Tam anlayamadım mg15 amfinin modeli
yazılmış üstte... ses ve ton ne dersen işte kulağına güzel gelmesi için zincirin son noktası önemli... en güzel pedalı taksan MG15'ten geçecek, onun vasat amfi kısımından geçip, yine vasat hoparlöründen kulağına ulaşacak
pedal fiyatları da uçtu gitti, boşa para harcama... yoksa pedal olur elbet ama deli para verip ama xxx pedalı aldım tonum hala çatlak zurna gibi deme diye hatırlatıyoruz...

Geri