Başlangıç için Kozmos KST 62 LHSS alınır mı?

Merhaba. Elektrogitar öğrenmek istiyorum. Öncelikle yaşadığım yerde gidip test etme imkanım yok o yüzden buradan sormak zorundayım kozmos KST-62lhss-grwn-3TS 62 HSS gülağacı klavye 3-tone sunburst solak elektrogitar gitar alınır mı? Başlangıç için amfi içinde Fender mini Deluxe MD-20 mini amfiler düşündüm. Şimdi piyasada daha fazla daha kaliteli gitarlar var diyebilirsiniz ama solagim ben zuhal müzikte seçenek az o yüzden bunu almaya karar verdim tabii sizin düşüncelerinizi de göz önünde bulundurarak karar vereceğim. Ayrıca bu amfiye kulaklık takılıyor degil mi?

İkisini de almanı önermem. Hatta kesinlikle önermem , Alacağın ses seni çok hoşnut etmez. Kulaklıktan bahsetmişsin büyük ihtimalle referans kulaklığın yok ve normal kulaklıkla alacağın ses muhtemelen teneke gibi olur. Bence biraz daha bekleyip yamaha pacifica, aria pro2, sx, squier affinty gibi gitarlara yönel amfi olarak da blackstar id: core, line6 spider gibi amfilere yönel.
Özellikle alacağın amfi "oyuncak" denilebilecek şekilde. Gitarın da keza "oyuncak" gibi, özellikle kozmos markasını akustik gitar dışında kesinlikle önermem.

İkisini de almanı önermem. Hatta kesinlikle önermem , Alacağın ses seni çok hoşnut etmez. Kulaklıktan bahsetmişsin büyük ihtimalle referans kulaklığın yok ve normal kulaklıkla alacağın ses muhtemelen teneke gibi olur. Bence biraz daha bekleyip yamaha pacifica, aria pro2, sx, squier affinty gibi gitarlara yönel amfi olarak da blackstar id: core, line6 spider gibi amfilere yönel.
Özellikle alacağın amfi "oyuncak" denilebilecek şekilde. Gitarın da keza "oyuncak" gibi, özellikle kozmos markasını akustik gitar dışında kesinlikle önermem.
IBANEZ IBZ10GV2-U Elektro Gitar Amfisi ile değiştirdim amfiyi iyi olduğunu söylüyorlae fakat gitar konusuna gelince solak olduğumu göz önünde bulundurmanız sanırım çünkü Zuhal müzik gibi bir sitede bile bütçeme uygun bir gitar bulamıyorum Hss veya HH alacağım bu arada sizin onerdiginiz bir site varsa mutlu olurum gitarın fiyatı 7-8 bandındaysa ve bu gitar gerçekten beni başlangıç için götürmezmi şimdi ilk kez çalacağım için herşeyin en iyisini almak istemiyorum

Aria Pro II STG004LBK Solak Elektro Gitar şöyle bir sitede var bahsettiğiniz gitar sanırım hemde solak alınırmi bu zaten kozmos ile aşağı yukarı aynı fiyat

Zaten sana önerdiğim bütün gitarlar başlangıç seviyesi "en iyisi" diye bir kavram yoktur zaten. Amfi olarak ibanez de iyi değildir söyleyeyim, iyice araştır. Bir süre sonra sesleri kötu gelecek ve artık zevk alamayacksın çünkü aldiğin ses kötü olacak. Sen dinle beni, id core, line 6 spider ya da boss katana (aralarında en iyisidir) al.

Zaten sana önerdiğim bütün gitarlar başlangıç seviyesi "en iyisi" diye bir kavram yoktur zaten. Amfi olarak ibanez de iyi değildir söyleyeyim, iyice araştır. Bir süre sonra sesleri kötu gelecek ve artık zevk alamayacksın çünkü aldiğin ses kötü olacak. Sen dinle beni, id core, line 6 spider ya da boss katana (aralarında en iyisidir) al.
Hayır demek istediğinizi anladım fakat solak olduğum için fazla bir seçeneğim olmuyor normal bir kategoride 1000 gitar varsa solak olanda 70 tane var yani amfi konusunda birşey diyemiyecegim onu değişebilirim

Geri