B baris_ğ 27 Ağustos 2022 #2 merhaba kurulum aşamasında olan bi grubumuz var. İsmi kırık plak ve bas gitarist arıyoruz
X Xetroven 5 Eylül 2022 #3 sila5667 demiş ki: 1 yıldır bass gitar çalıyorum rockın ve metalin her türünü çalarım Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba grubumuzda sadece bas gitaristimiz eksik türkçe rock tarzı çalıyoruz tarzımızı daha belirlemedik katılmak istersen iletişim 0534 268 2951
sila5667 demiş ki: 1 yıldır bass gitar çalıyorum rockın ve metalin her türünü çalarım Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba grubumuzda sadece bas gitaristimiz eksik türkçe rock tarzı çalıyoruz tarzımızı daha belirlemedik katılmak istersen iletişim 0534 268 2951
B Barış_T 11 Eylül 2022 #4 sila5667 demiş ki: 1 yıldır bass gitar çalıyorum rockın ve metalin her türünü çalarım Hepsini görmek için tıklayın... Ben vokal olarak katılabilirim ritim gitar da var isterseniz
sila5667 demiş ki: 1 yıldır bass gitar çalıyorum rockın ve metalin her türünü çalarım Hepsini görmek için tıklayın... Ben vokal olarak katılabilirim ritim gitar da var isterseniz
sila5667 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 Barış_T demiş ki: Ben vokal olarak katılabilirim ritim gitar da var isterseniz Hepsini görmek için tıklayın... Bateriyle solo da bulmak lazım ayrıca ne tarz çalıp söylersiniz
Barış_T demiş ki: Ben vokal olarak katılabilirim ritim gitar da var isterseniz Hepsini görmek için tıklayın... Bateriyle solo da bulmak lazım ayrıca ne tarz çalıp söylersiniz
sila5667 15 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Metall06 demiş ki: Biz su an 2 gitarstiz yazim asamasinda olan 10 a yakin parcamiz var Hepsini görmek için tıklayın... Vokal ve bateri de lazım onları bulursak olur bi de şey ne tarz çalıyosunuz
Metall06 demiş ki: Biz su an 2 gitarstiz yazim asamasinda olan 10 a yakin parcamiz var Hepsini görmek için tıklayın... Vokal ve bateri de lazım onları bulursak olur bi de şey ne tarz çalıyosunuz
Emincan Ceylan 17 Eylül 2022 #8 Bende yaklaşık 6 7 yıldır elektro gitar çalıyorum.Kafana yatarsa çalarız. İnstagram hesabım: Emincan ceylan (@emincnceyln) • Instagram photos and videos
Bende yaklaşık 6 7 yıldır elektro gitar çalıyorum.Kafana yatarsa çalarız. İnstagram hesabım: Emincan ceylan (@emincnceyln) • Instagram photos and videos