İzmir Bass ve Lead Gitarist Arıyoruz

Merhaba arkadaşlar. Ben Mete (Ana Vokal + Ritim Gitar) ve Eren (Davul) yeni bir cover projesi için epeydir temas halindeydik. Sahneye çıkmak üzere güzel bir playlist hazırlamayı düşünüyoruz, şu an bass gitar ve ana gitar (solo da tabii ki) çalacak arkadaşlar arıyoruz. Kabaca bir liste hazırladık, sadece fikir vermesi açısından. Eklemeler ve çıkarmalar grubun nihai formunu almasıyla beraber fikir alışverişi suretiyle yapılacaktır. Gerçekten bu işe zaman ayırıp severek uğraşmak isteyip bize katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Kapımız sonuna kadar açık. Oturalım konuşalım en azından. 😊
İlk amaç olarak sahnede çalarken keyif alacağımız, dinleyicilerin de keyif alacağını düşündüğümüz bir liste ile başlamak istedik. İkimizin bir araya gelip kabaca belirlediği liste ilk haliyle şu şekilde:

Yabancı:

Metallica - Enter Sandman
Metallica - For Whom the Bell Tolls
Scorpions - Rocking Like a Hurricane
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Rage Against the Machine - Killing in the Name Of
Survivor - Eye of the Tiger
Red Hot Chili Peppers - Otherside
R.E.M - Losing My Religion
Oasis - Don't Look Back in Anger
Red Hot Chili Peppers - Dani California
Magic! - Rude
Backstreet Boys - I Want it That Way

Türkçe:

Pentagram - Geçmişin Yükü
Mor ve Ötesi - Deli
Dorian - Yeniden Hayata
Malt - Deprem
Kurban - Yine
Kurban - Yalan
Tarkan - Ölürüm Sana
Duman - Eski Köprünün Altında
Duman - Her Şeyi Yak
Duman - Hayatı Yaşa
Adamlar - Sarılırım Birine
Adamlar - Kadın
Adamlar - Utanmazsan Unutmam
Adamlar - Yanmış İçinden

İlgilenen arkadaşlardan haber bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba 3 yıldır hobi amaçlı gitar çalıyorum sahne tecrübem vs hiç olmadı blues çalıyorum ekipman bilgim ve gam bilgim iyi fakat akor konusuda sıkıntı çekiyorum çok hızlı pasajlar olmadığı sürece dinlenmeye yönelik melodik sololar çalıyorum belki yardımcı olabilirim (maddi beklentim yok amaç keyif)

Merhaba 3 yıldır hobi amaçlı gitar çalıyorum sahne tecrübem vs hiç olmadı blues çalıyorum ekipman bilgim ve gam bilgim iyi fakat akor konusuda sıkıntı çekiyorum çok hızlı pasajlar olmadığı sürece dinlenmeye yönelik melodik sololar çalıyorum belki yardımcı olabilirim (maddi beklentim yok amaç keyif)
Merhaba, cevabınız için çok teşekkürler. Listede gördüğünüz parçalara (tabii ki zorunlu bir liste değil), ya da benzer parçalara uyum sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız oturup konuşalım. 🙂

Merhaba arkadaşlar. Ben Mete (Ana Vokal + Ritim Gitar) ve Eren (Davul) yeni bir cover projesi için epeydir temas halindeydik. Sahneye çıkmak üzere güzel bir playlist hazırlamayı düşünüyoruz, şu an bass gitar ve ana gitar (solo da tabii ki) çalacak arkadaşlar arıyoruz. Kabaca bir liste hazırladık, sadece fikir vermesi açısından. Eklemeler ve çıkarmalar grubun nihai formunu almasıyla beraber fikir alışverişi suretiyle yapılacaktır. Gerçekten bu işe zaman ayırıp severek uğraşmak isteyip bize katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz. Kapımız sonuna kadar açık. Oturalım konuşalım en azından. 😊
İlk amaç olarak sahnede çalarken keyif alacağımız, dinleyicilerin de keyif alacağını düşündüğümüz bir liste ile başlamak istedik. İkimizin bir araya gelip kabaca belirlediği liste ilk haliyle şu şekilde:

Yabancı:

Metallica - Enter Sandman
Metallica - For Whom the Bell Tolls
Scorpions - Rocking Like a Hurricane
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Rage Against the Machine - Killing in the Name Of
Survivor - Eye of the Tiger
Red Hot Chili Peppers - Otherside
R.E.M - Losing My Religion
Oasis - Don't Look Back in Anger
Red Hot Chili Peppers - Dani California
Magic! - Rude
Backstreet Boys - I Want it That Way

Türkçe:

Pentagram - Geçmişin Yükü
Mor ve Ötesi - Deli
Dorian - Yeniden Hayata
Malt - Deprem
Kurban - Yine
Kurban - Yalan
Tarkan - Ölürüm Sana
Duman - Eski Köprünün Altında
Duman - Her Şeyi Yak
Duman - Hayatı Yaşa
Adamlar - Sarılırım Birine
Adamlar - Kadın
Adamlar - Utanmazsan Unutmam
Adamlar - Yanmış İçinden

İlgilenen arkadaşlardan haber bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Solo gitar için konuşmak isterim. Ekipman sıkıntım yok. Balçocada yaşıyorum. Yaş aralığı vermemişsiniz ama 21 yaşındayım. Eğer yaş sıkıntı değilse, bana instagramızı verirseniz daha detaylı konuşabiliriz. Çalımımı görmeniz açısından birkaç video atabilirim.

Geri