D Darqusee 9 Şubat 2025 #1 7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum
7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum
C canKUTTT Che. 9 Şubat 2025 #2 Darqusee demiş ki: 7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Son düzenleme: 10 Şubat 2025
Darqusee demiş ki: 7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın...
S Sullivan 13 Şubat 2025 #3 Darqusee demiş ki: 7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba nerden ulasabilirim size
Darqusee demiş ki: 7 yıldır bass gitar çalıyorum 23 yaşındayım .Metal türevleri ,rock ,punk türleri çalan besteleyen bir grup arıyorum Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba nerden ulasabilirim size
D Darqusee 13 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Sullivan demiş ki: Merhaba nerden ulasabilirim size Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba @its.bigab instagram hesabından ulaşabilirsiniz.
Sullivan demiş ki: Merhaba nerden ulasabilirim size Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba @its.bigab instagram hesabından ulaşabilirsiniz.