D ddenizgunes 9 Ocak 2022 #1 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim
1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim
mert gitarist olan 7 Haziran 2022 #3 Yeni kurulan bir grubuz bateriste ihtiyacımız var Her şey tamam sende gelirsen adım atmaya hazırız
Berke Katkan 7 Ağustos 2022 #4 Black metal grubumuza katılabilirsen güzel olur yeni başladık tek eksiğimiz baterist
Halil 18 Ağustos 2022 #8 ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Knk yeni grup kurucam kaç yaşındasın ve hangi grupları çalabiliyosu
ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Knk yeni grup kurucam kaç yaşındasın ve hangi grupları çalabiliyosu
Halil 18 Ağustos 2022 #9 ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Knk yeni grup kurucam kaç yaşındasın ve hangi grupları çalabiliyosun
ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Knk yeni grup kurucam kaç yaşındasın ve hangi grupları çalabiliyosun
ozgurgvnc 28 Mayıs 2024 #10 ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba dostum rock Blues için bir gitar ve Vokalimiz var el mocambo projesinde çalmak istersen bana ulasabilirsin Instagram: ozgur_guvenc_
ddenizgunes demiş ki: 1 yıldır aktif olarak bateri çalıyorum sarıyerde oturuyorum metal ve rocka ilgim var iletişim kurmak isteyenler yazarsa sevinirim Hepsini görmek için tıklayın... Merhaba dostum rock Blues için bir gitar ve Vokalimiz var el mocambo projesinde çalmak istersen bana ulasabilirsin Instagram: ozgur_guvenc_