Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Ankara da hobi amaçlı, belirli zaman sonra sahneye dönüşebilecek grup arıyorum. Genellikle rock, classic rock, alternative rock, pop rock, türkçe rock çalıyorum. Yaşım 40. Teşekkürler.
Merhaba, Ankara da hobi amaçlı, belirli zaman sonra sahneye dönüşebilecek grup arıyorum. Genellikle rock, classic rock, alternative rock, pop rock, türkçe rock çalıyorum. Yaşım 40. Teşekkürler.
merhaba yaş 24 vokal ve gitar yapıyorum birde 32 yaşında gitaristim var coverın yanı sıra kendi şarkılarımızı oluşturuyoruz ister eğlence ister ciddi nasıl bir enerji yakalarsak yakalayalım bu yolda sizi de aramızda görmek isteriz 0542 395 41 78