A Arman 30 Ağustos 2023 #1 3 yıldır bateri çalıyorum.Stüdyoda müzik yapıp birbirimizin gelişimine yardımcı olacak arkadaşlar varsa beraber müzik yapmak isterim.
3 yıldır bateri çalıyorum.Stüdyoda müzik yapıp birbirimizin gelişimine yardımcı olacak arkadaşlar varsa beraber müzik yapmak isterim.
A Arman 30 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 dorukmeuseralt demiş ki: Nerde oturuyorsunuz Hepsini görmek için tıklayın... Samatya.
A Arman 30 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Sotn demiş ki: Ben dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Ne çalıyorsun belirtir misin ?Nerede oturuyorsun?
Sotn demiş ki: Ben dahil olmak isterim Hepsini görmek için tıklayın... Ne çalıyorsun belirtir misin ?Nerede oturuyorsun?
A Arman 30 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Sotn demiş ki: Avrupada oturuyorum gitardan baslayarak telli sazlari calarim Hepsini görmek için tıklayın... Özelden numaramj vereyim konusalim istersen.
Sotn demiş ki: Avrupada oturuyorum gitardan baslayarak telli sazlari calarim Hepsini görmek için tıklayın... Özelden numaramj vereyim konusalim istersen.
E ErenAlp41 2 Eylül 2023 #8 Arman demiş ki: Özelden numaramj vereyim konusalim istersen. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam merhaba ben de vokal +ritim gitarım grup kurmak istiyorum lead gitarist arkadasım var 05071594180 istersen bu numaraya yazabilirsin
Arman demiş ki: Özelden numaramj vereyim konusalim istersen. Hepsini görmek için tıklayın... Hocam merhaba ben de vokal +ritim gitarım grup kurmak istiyorum lead gitarist arkadasım var 05071594180 istersen bu numaraya yazabilirsin