R Rottenone Rottenone Salı 06:31 #1 16 yasındayım turkce rock agırlıklı calıyorum ana hedefı kendı bestelerını yapmak olan bı grup arıyorum
16 yasındayım turkce rock agırlıklı calıyorum ana hedefı kendı bestelerını yapmak olan bı grup arıyorum
P uras prt21273 Dün 21:52 #3 kankam merhaba grunge rock grubum var katilmak istersen ama once hangi ilcede oldugubu soylesen cok iyi olur
kankam merhaba grunge rock grubum var katilmak istersen ama once hangi ilcede oldugubu soylesen cok iyi olur
R Rottenone Rottenone Dün 22:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Fatih Yıldız demiş ki: Hangi ilçedesin Hepsini görmek için tıklayın... Konyaaltı
R Rottenone Rottenone Dün 22:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 prt21273 demiş ki: kankam merhaba grunge rock grubum var katilmak istersen ama once hangi ilcede oldugubu soylesen cok iyi olur Hepsini görmek için tıklayın... Konyaaltı
prt21273 demiş ki: kankam merhaba grunge rock grubum var katilmak istersen ama once hangi ilcede oldugubu soylesen cok iyi olur Hepsini görmek için tıklayın... Konyaaltı