Merhabalar, 2 seneye yakındır davul çalıyorum, kursa gidiyorum ve evde davulum olduğu düzenli şekilde çalışıyorum. Orta seviye bir davulcuyum diyebilirim. Çoğu şarkıyı üzerine çalışarak çıkarabilirim. 35 yaşındayım ve haftaiçi çalışıyorum. Bahçeşehir tarafında oturuyorum ama bakırköy taraflarındaki stüdyoya her haftasonu gidiyorum. Haftasonları keyif almak için çalmak isteyen, aşırı sıkı olmadan benim gibi düşünen müziksever arkadaşlarla hobi amaçlı birşeyler yapmak isterim.
Rock/indie rock/ metal gibi geniş bir skaladan çalabiliriz. En çok sevdiğim klasik rock grupları Foo fighters, the offspring, nirvana, deftones, placebo, queens of the stone age, bunun dışında daha sert müzikler de (gojira, bullet for my valentine, metalcore vs de dinlemeyi ve çalmayı seviyorum, twin pedal çalabiliyorum) ya da daha indie rock tarzı Lord Huron, Allah Las gibi de çok severim.
İlgilenirseniz tanışabiliriz
Rock/indie rock/ metal gibi geniş bir skaladan çalabiliriz. En çok sevdiğim klasik rock grupları Foo fighters, the offspring, nirvana, deftones, placebo, queens of the stone age, bunun dışında daha sert müzikler de (gojira, bullet for my valentine, metalcore vs de dinlemeyi ve çalmayı seviyorum, twin pedal çalabiliyorum) ya da daha indie rock tarzı Lord Huron, Allah Las gibi de çok severim.
İlgilenirseniz tanışabiliriz