grainmoustache demiş ki:Peki sana bu çocukların hayatta gerçekleşen bir yol ayrımından dolayı olduğunu söylesem mantıklı gelir mi. O deney yapıldı derken çocukların bilim adamları tarafından şehire diğerinin köye yollandığını mı söyledik. Ama yapıldı denen kısmı deneyin böyle insanları bulup aradaki çevresel faktörleri incelemektir. Bu da mantıklı gelmiyorsa ne diyeyim. Sen heryere girip alakasız şeyler yazınca birşey olmuyor biri seni eleştirince kaçmaya çalışıyorsun ya da konuyu dağıtmayalım diye dostça bir tavır alıyorsun.
Ayrıca o potansiyel geyiğini ben de duydum ne yazik ki doğuştan gelen fark çok azdır. İnsanlar spor,müzik.resim,okuma vs gibi aktiviteler yaparak nöronlarının aksonlarını dallandırıp uzatabilir böylece göz-vücut koordinasyonu da gelişir. Zeka doğuştan gelseydi bilim adamlığı hala aristokratların elinde olurdu ama öyle birşey yok. Bu zırvadır arkadaşım bütün normal insanların beynini kullanabilme kapasitesi hemen hemen aynıdır.
Ve Freud konusunu mesleğinle bağdaştırmadım zaten onu da nereden çıkardıysan. Kendini çok biliyor gibi göstermenle bağdaştırdım. Okuduğunu pek anlamıyorsun sanırım.
grainmoustache demiş ki:O deney yapıldı derken çocukların bilim adamları tarafından şehire diğerinin köye yollandığını mı söyledik. Ama yapıldı denen kısmı deneyin böyle insanları bulup aradaki çevresel faktörleri incelemektir. .