- Konu Sahibi Konu Sahibi
bende zaten şuanda sb dreams kelly var ondan ağır olacağını sanmıoyrorum adamlar bildiğin sehpayı gitara çevirmişler 🙂
doğru seçim, hayırlı olsun şimdiden 🙂EmilioDeCarro demiş ki:düşünceleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar jackson kelly alıcam ...
midnite demiş ki:bc rich in sitesine girdim gitarlara baktım. gövde de agathis, nato, acrylic ağaçlarını kullanıyorlar. agathis i ltd düşük serilerinde kullanıyordu galiba. nato ile acrylic hakkında bilgisi olan var mı?
Norton_Antor demiş ki:midnite demiş ki:bc rich in sitesine girdim gitarlara baktım. gövde de agathis, nato, acrylic ağaçlarını kullanıyorlar. agathis i ltd düşük serilerinde kullanıyordu galiba. nato ile acrylic hakkında bilgisi olan var mı?
acrylyc ağaç değil.bildiğin akrilik.plastik gibi birşey yani.
midnite demiş ki:Norton_Antor demiş ki:midnite demiş ki:bc rich in sitesine girdim gitarlara baktım. gövde de agathis, nato, acrylic ağaçlarını kullanıyorlar. agathis i ltd düşük serilerinde kullanıyordu galiba. nato ile acrylic hakkında bilgisi olan var mı?
acrylyc ağaç değil.bildiğin akrilik.plastik gibi birşey yani.
o zaman şunu anladım ki bc rich ten gitar olmaz😛
Nato mahogany ağacının uzak doğuda üretilen bir cinsi USA mahogany ler le hemen hemen aynı tonu verebilmekte olduğu için orta seviye china ve japon üretimi bc rich lerde bolca kullanılıyor çok yumuşak olmamakla birlikte rezonansı ve şekillendirilmesi iyi olan bir ağaç...Gitarın özelliklerinde yazan ACRYLIC ise gitarın akrilik vernikli cila ile cilalanmış olduğunu belirtir kısaca gitarın finish kaplamasıdır akrilik..Aynı zamanda sert yüzeylerin ve mobilyaların kaplamasında da kullanılır parlak görünüm verir ve çizilmelere karşı kısmi koruma sağlar..tabi kaliteden kaliteye değişebilir..bazı gitarların finish kaplamasında ise poliüretan da kullanılır akriliğe oranla daha yumuşak ve elastik bir maddedir bc lerin-iboların jacksonların pek çok modelinde kullanılıyor dokunulduğu zaman yumuşak bir doku hissiyatı veriyor 🙂)bc rich in sitesine girdim gitarlara baktım. gövde de agathis, nato, acrylic ağaçlarını kullanıyorlar. agathis i ltd düşük serilerinde kullanıyordu galiba. nato ile acrylic hakkında bilgisi olan var mı?