İsmini unuttum hatırladığım kadarıyla İranlı birisiydi.birde kimmis o arkadas ?
İsmini unuttum hatırladığım kadarıyla İranlı birisiydi.birde kimmis o arkadas ?
Bahsettiğiniz üyenin,tribute grubu kurdugumuz arkadaşla tanışıklığı vardı hatta ondan marshall vs8200 almıştı şuan bende o amfi.Onda hatırladığım kadarıyla stealth yoktu.İşin gerçekten zor stealth konusunda :S Bu arada bahsettiğim İranlı elemana ulaşmak istiyorsanız özel mesajdan konusalım.bende gormustum oyle bir üyeyi. ahh su gitarı bi calabilme fırsatım olsa 🙄
Evet baya eski.Şuan tamirat bekliyor 🙂head vs8200 ? <333 eski olması lazım degilmi
Bu başlık iki senelik. İki senedir merakla bekleyen vardıysa onlar için faydalı olmuştur tabii, ama sanmıyorum🙂Sahibindeki ilandaki gitar 2008 kore bc rich chuck schuldinerdı
Kısa bir süre ilanda kaldı
Aralık 2016’da ben aldım ve hala bendedir
Videosu, kaydı vb varsa duymak isterim açıkcası...Sahibindeki ilandaki gitar 2008 kore bc rich chuck schuldinerdı
Kısa bir süre ilanda kaldı
Aralık 2016’da ben aldım ve hala bendedir
Videosu, kaydı vb varsa duymak isterim açıkcası...
Meraklıları için not: Bende bir ara kafayı kırıp bu gitarın peşine düşmüştüm, aliexpress ten çok uyguna boş gövde bulmuştum, alıp elektronik ve diğer aksamları kendi zevkime göre tasarlamayı düşündüm sonra üşenmiştim 🙂
Kaydını bi ara eklerim de şimdilik canavarın bi fotosunu bırakayım 🙂
Çok iyiymiş <3 Scale length olarak daha kısa bir gitar diye hatırlıyorum 25.5 inç le kıyaslayınca elde hissiyat olarak nasıl geliyor merak ediyorum...