İstanbul Beatles Tribute grubu için gitarist arıyoruz.

(Düzenleme: baterist bulduk sadece gitarist gerekiyor)

Merhaba, ilk olarak 17 yaşındayım, diğer üyeler 17 ve 21 yaşlarında, bu yaşlara yakın üye arıyoruz, tüm üyeler 18 yaş üstünde olana kadar sahneye çıkmamız mümkün olmayabilir ama zaten biraz zaman prova yapacağız, şu anda üç üye var, bir bassist, baterist, ve gitarist, gitaristin lead veya ritim olacağına daha karar vermedik o yüzden ikisinden biri kabul edilebilir, bassist çıkarsa ben ritim gitar çalabilirim, normalde John'un rolüne daha uygunum ama Paul McCartney tarzı Harley Benton BeatBass çaldığım için Paul'un rolünü seçtim, ama benzer bası olan veya olmasa da Paul'a daha uygun biri çıkarsa John olurum.

Avrupa yakasındayız ama Anadolu yakasından gelmek isteyen varsa ortada bir yerde buluşabiliriz, sahneye çıkacabileceğimiz zaman geldiğinde zaten genelde Anadolu yakasındaki mekanlara gideriz.

Sadece bir cover grubu değil, elimizden geldiği kadar düzgün tribute grubu kurmak istiyorum, (örnek olarak The Fab Four, The Bootleg Beatles, Rain) tabi yabancıların yaptığı kadar güzel olmayacak ama en azından benzer kıyafetleri giyip benzer saç stili yaptırmaya hazır üyeler arıyoruz.

Çok profesyonel olmanız veya orijinal notaları bire bir çalmanız gerekmiyor, sadece şarkıları doğru tonda ritmi tutarak kulağa güzel duyulacak bir şekilde çalın yeter.

Enstrüman fark etmez ama lead gitar çalmak isteyenlerde George'un gitarlarına benzeyen hollowbody/caz kasa, siyah veya kırmızı Les Paul, SG, Strat, Tele olursa daha iyi olur. Ritim gitar çalmak isteyenlerde de Rickenbacker 325 andıran siyah bir gitar veya hollowbody olursa o da iyi olur.

Ritim gitaristin şarkı söyleyebilmesi önemli olur ancak lead gitarist için önemli değil, sadece John ve Paul olarak çalarken armonik vokal yapabilsek yeter, zaten ritimde sadece akor çalmanız yeterli olacağı için vokalde çok sıkıntı çekmezsiniz.

Çalınabilecek örnek şarkılar,

She Loves You, I Want To Hold Your Hand, I Saw Her Standing There, Twist And Shout, This Boy, Till There Was You, Money, Help!, Yesterday, Michelle, Nowhere Man, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, With A Little Help From My Friends, While My Guitar Gently Weeps, Revolution, Come Together, Something, Get Back, Don't Let Me Down, Let It Be, Hey Jude

Sadece Beatles şarkıları değil, o dönemden veya öncesinden popüler şarkıları da çalabiliriz.

İlgilenen varsa Discordtan @EEKTurk'e veya Instagramdan @the_all_starrs_tribute'a mesaj atabilir, buradan da soru sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri