Metallic-Aga-Return demiş ki:abi hoş sunuz iyisinizde bu kadarsa chino özentisi gibi durulmazki ama resmen sahne durusu mıkrofon tutusu herseyıyle chino yu taklit edıyor vokalınız bıarz daha kendısı olmayı denese hoş olmazmı her zaman orjinal olmak en iyisidir...
VillehermanniValo demiş ki:arkadaşlar anladığım kadarıyla unistar a katılmışsınız. hepinizi tebrik ederim. umarım biz de iz de bir yerlere gelirsiniz ne kadar farklı tellerden çalsakta 🙂
dostum ben biraz önce baktım bölge finallerinde bedbin de yazıyor. gerci haklısın bana sorarsan r.o.m da sizde en azından ilk elemeyi gecmeliydi.sonrası gelirdi zaten.canlı performans hakkıydı bu grupların.daha cok grup vardır böyle.ama jüri kararı insan bazen anlam veremiyor.VillehermanniValo demiş ki:komedi sizce de değil mi benim favorim üç grup vardı. siz R.O.M ve biz 🙂 bölge finaline bile katılamadık. acaba diyorum :S
sağolasın. elbet rastlaşırız biryerlerde..kendinize iyi bakın 🙂VillehermanniValo demiş ki:evet bende baktım. düzeltilmiş sizin adınıza çok sevindim. burda buluşamasakta ileride bir şekilde performanslarda buluşabilmek üzere. Kib