Gitar sponsorluğu ne zaman süper gitar çalmak ile alakalı oldu ki? Firmanın halkla ilişkiler sorumlusunun "aa ne güzel gitar çalıyor, hemen sponsor olalım" dediğini falan mı sanıyorsunuz? Sponsorluk=Reklam. Kitlesi olana veya kitle yapma potansiyeli olana sponsor olurlar.
Örneğin Kirk Hammett'dan çok daha iyi çalan adamlar var, hatta ESP'nin sponsor olduğu kişilerden de vardır Kirk'ten teknik olarak iyi olan ama Kirk yeni bir gitar istesin adamlar gerekirse tüm işlerini bırakıp o gitarı yaparlar.
Sizinle hem fikirim, o yüzden zaten anlamıyorum.
Instagramda 3337 kişi takip ediyor.
Youtube da 48.000 abonesi var.
Youtube videolarını 1.000 kişinin altında izlenme oranları var.
Birkaç sanatçıyla videoları var. Muhtemelen ünlü sanatçıların fanları izlemiştir.
Ticari olarak nereden tutsanız olmuyor
🙂
Ben hak eden başkalarının olduğuna inanıyorum diğer taraftan Selim Işık dışında diğer gitaristler üretmiyor mu?
Bizim sevdiğimiz, rifflerini, sololarını nasıl çalacağız diye öğrenmeye çalıştığımız, tablarını aradığımız eserleri yapanlara haksızlık oluyor diye düşünüyorum.
Benim rock müzik arşivime Selim Işık ile ilgili herhangi bir şarkı girmedi. Ne güzel riff var, nede güzel solosu.
Belki seveni vardır eyvallah onlara, zevklere karışılmaz laf edilmez. Dinleyen dinlesin.
Türk Rock tarihinde ki 100 eser deseniz, Selim Işık bir tane şarkısı gireceğini de inanmıyorum.
Not: Kirk Hammet bundan 25-30 yıl önce o soloları atıyordu, o zaman o soloları atabilen kimse yoktu.
Hala, kullandığı ekipmanlar tartışılıyor, öğrenilmeye çalışılıyor, en çok tabları indirilen, sololarının öğrenilmeye çalışılan, gitaristlerden birisi.
Arabesk dinleyen birisi bile Metallica şarkılarını dolaylı yoldan biliyordur.
Çünkü TV en çok Queen ve Metallica şarkılarını kullanmaya bayılır.