Behringer umc22 ses kartına sahibim fakat 30 liralık kulakiçi 3 çizgili kulaklığımla berbat soundlar alıyorum ses 2 oda öteden geliyor gibi ve backingtrack üzerine çalarken hayal meyal duyuyorum soundu. Bütçesiz ama gururlu bir şekilde araştırmalara başladım ve Behringer BH470 kulaklığı keşfettim. Bütçem ancak ve ancak buna yetiyor maalesef. Anlık fiyatı 240tl ve özellikeleri şu şekilde;
Teknik Özellikler
Kulaklık Tipi: Kapalı, Kafa Üstü
Sürücü Boyu: 40mm
Frekans Cevabı: 20Hz-20kHz
Empedans: 32 Ohm
Gürültü İzolasyonu: Pasif
İkinci sınırlı bütçemin yettiği ve gözüme çarpan kulaklık Behringer HPM1000 ve yukarıdaki teknik özellikleri diğer kulaklıkla aynı. Amacım temiz bir sesle egzersiz yapabilmek aynı zamanda backingtrack üzerine çalarken iki sesi net şekilde duyabilmek. Arada kendi çapımda kayıt alıp instagrama atıyorum herhangi profesyonel düşüncem yok ve bütçem kısıtlı. Bütçeyi aşmayacak şekilde fakir kulaklığı önerilerinize yine açığım. Teşekkürler şimdiden görüşleriniz için.
Teknik Özellikler
Kulaklık Tipi: Kapalı, Kafa Üstü
Sürücü Boyu: 40mm
Frekans Cevabı: 20Hz-20kHz
Empedans: 32 Ohm
Gürültü İzolasyonu: Pasif
İkinci sınırlı bütçemin yettiği ve gözüme çarpan kulaklık Behringer HPM1000 ve yukarıdaki teknik özellikleri diğer kulaklıkla aynı. Amacım temiz bir sesle egzersiz yapabilmek aynı zamanda backingtrack üzerine çalarken iki sesi net şekilde duyabilmek. Arada kendi çapımda kayıt alıp instagrama atıyorum herhangi profesyonel düşüncem yok ve bütçem kısıtlı. Bütçeyi aşmayacak şekilde fakir kulaklığı önerilerinize yine açığım. Teşekkürler şimdiden görüşleriniz için.