Neural DSP Nano Cortex’i kontrol etmek için Behringer FCB 1010 EurekaProm V.2 çipli footcontroller aldım. Behringer’in midi çıkışı 5 pin, Nano’nun midi girişi TRS (Kullanma kılavuzunda TRS Type A olarak belirtilmiş). 5 Pin Midi – TRS Type A kablo yaptırdım. Behringer FCB yi PP Mode da (Programmable) programladım, alttaki 5 pedal Fx bloklarını açıp kapatmak (CC mesaj) için üstteki 5 pedal presetler arası geçiş (PC mesaj) için. Behringer ile Nano’yu bağladığımda herhangi bir iletişim kurulmuyor (Nano Midi Chanel 1 de, Behringer’in bütün mesajları Chanel 1’de), Nano’yu Mac’e bağlayıp midi thru’yu açınca da bunu görebiliyorum, herhangi bir midi mesajı ulaşmıyor.
Ancak Behringer’i ses kartının midi input’una bağlayıp Macbook’tan midi thru’yu aktif edip gene ses kartının midi output’undan aynı 5 pin Midi TRS Type A kablo ile Nano’nun midi girişine girdiğimde (Nano Macbook’a bağlı değil, bağlı olan tek şey Midi girişi) Behringer’den yolladığım bütün komutlar olması gerektiği gibi Nano’ya ulaşıyor.
Sorun ne olabilir ve çözüm önerileriniz nelerdir?
Ancak Behringer’i ses kartının midi input’una bağlayıp Macbook’tan midi thru’yu aktif edip gene ses kartının midi output’undan aynı 5 pin Midi TRS Type A kablo ile Nano’nun midi girişine girdiğimde (Nano Macbook’a bağlı değil, bağlı olan tek şey Midi girişi) Behringer’den yolladığım bütün komutlar olması gerektiği gibi Nano’ya ulaşıyor.