BEHRINGER MicroAMP HA400 Kulaklık Amplifikatörü

• Konuyu açan Konuyu açan tuu21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merhabalar değerli ağabeylerim ve dostlarım. Behringer MicroAMP HA400 Kulaklık Amplifikatörünü m audio air 192/4 ses kartına bağlamak istiyorum. kulaklık amplifikatörününe de 1 adet samson sr850 ve dandik bir adet kulaklık bağlamak istiyorum. acaba ses kartı ile kulaklık amplifikatörünü arasına hangi kabloyu bağlamam lazım, malesef yanında kablo göndermiyorlar, acaba Fender Professional Series Instrument Cable 15 cm Enstrüman Kablosu işimi görür mü? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler efenim. kablonun linkini aşağıya bırakıyorum;

İş görmez. Şöyle bir 1/4” TRS stereo kablo lazım.

1736957005823.webp

Son düzenleme:
dostum acaba bu bulduğum ile çalışır mı bir bakar mısınız

Hayır görmez. Mantıklı düşünün; Kaynağı ikiye ayıracak kablo ile işiniz ne ki? Diğer ucu nereye takacaksınız?

iki ucu da stereo olan, biri ses kartının kulaklık çıkışına, diğeri HA300 ün input girişine girecek büyüklükte kablo kullanacaksınız.

Hayır görmez. Mantıklı düşünün; Kaynağı ikiye ayıracak kablo ile işiniz ne ki? Diğer ucu nereye takacaksınız?

iki ucu da stereo olan, biri ses kartının kulaklık çıkışına, diğeri HA300 ün input girişine girecek büyüklükte kablo kullanacaksınız.
bu olur mu peki hocam, (sizide çok yoruyorum kusura bakmayın lütfen)

Bir kamyon yazı yazıldı, çizildi yine en başa döndük...
Yaşınız da 36 görünüyor bir hata yoksa. Şu iş için konu açmak bile bana çok garip geliyor. Stereo mu o gösterdiğiniz kablo?

Sevgili arkadaşlar, kulaklık amfisi stereo line level sinyal bekliyor. Bu ses kartının da tek line level çıkışı arkasındaki monitör out. 2 mono çıkışı tel bir stereoya dönüştürmek için 1/4 trs y kablo gerekiyor.

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlar, kulaklık amfisi stereo line level sinyal bekliyor. Bu ses kartının da tek line level çıkışı arkasındaki monitör out. 2 mono çıkışı tel bir stereoya dönüştürmek için 1/4 trs y kablo gerekiyor.
dostum rica etsem bana uygun olan kabloyu url olarak atabilir misiniz, (kablolar hiç bilgimin olmadığı bir konu cidden özür dilerim tekrardan) hepsiburada dan link olsa çok iyi olur oradan alışveriş yapıyorum genelde.

dostum rica etsem bana uygun olan kabloyu url olarak atabilir misiniz, (kablolar hiç bilgimin olmadığı bir konu cidden özür dilerim tekrardan) hepsiburada dan link olsa çok iyi olur oradan alışveriş yapıyorum genelde.
Estağfurullah, bu linkini verdiğim kabloları tecrübe etmedim, kalitesine kefil olamam.

Bunlar ihtiyacınız olandan muhtemelen daha uzun. Muadil kabloları araştırabilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri