Hayır pluginle beraber öyle oluyo pluginsiz 0 ses alıyorumHerhangi bir plugin açık değilken mi o şekilde?
kullandığın pluginden olabilir o zaman. reaperi kapatıp ses kartının üzerindeki direct monitor tuşuna basıp clean sesi test edebilirsin. gainin çok fazla olduğundan öyle de yapıyo olabilir ayrıca ses kartının üstündeki ses seviyesi çok az olduğundan cleande ses çok az geliyo olabilirHayır pluginle beraber öyle oluyo pluginsiz 0 ses alıyorum
amplitube mu kullanıyosun?Hayır pluginle beraber öyle oluyo pluginsiz 0 ses alıyorum
Hayır Fortin Nameless Suite kullanıyorum plugin olarakamplitube mu kullanıyosun?
pluginlerin bazılarında satın almazsan arkaya cızırtı ekliyor kullanma diye ondan sormuştum amplitubeda vardı. belki onda da aynı şekilde bir cızırtı vardır daw üzerinden mi kullanıyosun pluginiHayır Fortin Nameless Suite kullanıyorum plugin olarak
Plugin problem yaratacak bir plugin değil, durum ses kartından kaynaklı olabilir. Behringer kartlar yanılmıyorsam ASIO4ALL ve eski driverlar üstünden çalışıyordu. Bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum, behringer kartlara aşina olan arkadaşlar daha iyi yanıt verecektir mutlaka. Ses kartı pek iyi bir seçim olmamış, keşke daha iyi bir modele yönelseydiniz. Bunun yanında topraklama ve EMF kaynaklı bir ses sorunu da yaşıyor olabilirsiniz.Hayır Fortin Nameless Suite kullanıyorum plugin olarak
ben de sonrasında pişman oldum açıkçası yazılım bulmak gerçekten eziyetPlugin problem yaratacak bir plugin değil, durum ses kartından kaynaklı olabilir. Behringer kartlar yanılmıyorsam ASIO4ALL ve eski driverlar üstünden çalışıyordu. Bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum, behringer kartlara aşina olan arkadaşlar daha iyi yanıt verecektir mutlaka. Ses kartı pek iyi bir seçim olmamış, keşke daha iyi bir modele yönelseydiniz. Bunun yanında topraklama ve EMF kaynaklı bir ses sorunu da yaşıyor olabilirsiniz.
Dırekt reaperın fx kısmından actımpluginlerin bazılarında satın almazsan arkaya cızırtı ekliyor kullanma diye ondan sormuştum amplitubeda vardı. belki onda da aynı şekilde bir cızırtı vardır daw üzerinden mi kullanıyosun plugini
Amfi yazılımları konusunda problem yaşamazsınız, ancak kart giriş seviyesinin bile altında. Çok gürültülü çalışıyor ve gitar için bence hiç uygun değil. Konuya göz gezdirmenizi öneririm. Amfi yazılımları ve ses kartları hakkında çok güzel bir rehberdir.ben de sonrasında pişman oldum açıkçası yazılım bulmak gerçekten eziyet
Eğer imkanınız varsa daha iyi modellere yönelebilirsiniz, iade edebiliyorsanız iade etmenizi yerine biraz daha koyup daha tatlı bir kart almanızı öneririm.Bunu satsam mi ki acaba boyle olmayacak sanki
bu kart o kadar baydırdı ki direkt amfiye mi geçsem diye düşünüyorum açıkçasıEğer imkanınız varsa daha iyi modellere yönelebilirsiniz, iade edebiliyorsanız iade etmenizi yerine biraz daha koyup daha tatlı bir kart almanızı öneririm.
orası öyle olsa da bu sorun kartla ilgili değil aynı kartı kullandım öyle bi gürültü problemi yok kullandırtmayacak kadarEğer imkanınız varsa daha iyi modellere yönelebilirsiniz, iade edebiliyorsanız iade etmenizi yerine biraz daha koyup daha tatlı bir kart almanızı öneririm.