Behringer UM2 Backing Track Problemi

emirw024

emirw204
Selamlar bende behringer um2 ses kartı var plugin kullanarak gitarımı çalıyorum ama youtubeden backing track açınca youtube sesi ses kartından değilde bilgisayarın hoperlöründen alıyorum laptop kullanıyorum bir sürü yol denedim ve hiçbiri olmadı

asio4all driveri ile ilgili bir saçmalık bu genel bir şey. behringer bu kartlara neden adam gibi bir asio driver yazmadi anlamıyorum.
illa elektronikleri aynıdır diye behringer usb mixerlerden birine ait driveri kurdum. ev için yeterli işimi görüyor, dediğiniz problem de yok.

behringer usb wdm audio 2.8.40 diye aratın, biraz zor bulunuyor kıyıda köşede bir yerlerde bütün behringer softwareleri gibi.

şunu bir deneyin

Ses kartınızı ayarlarda "Windows WDM divice" olarak tanıtırsanız sorun çözülür. Bu şekilde aynı anda youtube ve DAW beraber ses verir.
İlgili yönergeleri Google da artın.

bilemiyorum yapabilir, eski drivera geri dönersiniz diyeceğim ama driver kaldırıp yükleme konusunda bile tecrübeniz yok anladığım kadarı ile. en güzeli yeni bir ses kartı edinin siz, asio4all kullanmayan kendi asio driveri olan bir şey.
yok driver indirip yüklemeyi biliyorum ama ses vermemesiden korkuyodum denedim çalıştı

Geri