Output device kısmında hangi cihazlar var?mono kısmı streo yapınca sinyal alıyorum ancak ses hala gelmiyor
ASIO4ALL V2 ve BEHRİNGER USB AUDİO var asio ilk yüklediğimde ince bir cızırtı sesi geliyordu behringeri yükledim cızırtı gitti ve sinyal alıyordu ama ses yokOutput device kısmında hangi cihazlar var?
input 2 seçili ve outputa sadece ASIO4ALL V2 ve BEHRİNGER USB AUDİO bu ikisi var bunları da ben yükledim zaten🙁Bias kullanmadım ama bilgisayar hoparlöründen ses almak istiyorsan output'u behringer yerine bilgisayarının hoparlörünü seç, input olarak da input 2'yi seç. UMC22'de input 1 mic/line, input 2 instrument için.
kartın markası zaten direkt olarak asio4all linki veriyor ben de oradan indirdim ancak bias fx de asio4all seçince bozuk mikrofon sesi olur ya cızırtı öyle ses geliyor kendiliğinden onun yerine BEHRİNGER USB AUDİO seçince o ses gelmiyor ancak gene ses alamıyorum.Peki bu kart asio destekliyo mu? Ben irig hd 2 kullandığım için asio4all indirdim. Normal asio’yu desteklemiyor.
kartın markası zaten direkt olarak asio4all linki veriyor ben de oradan indirdim
evet sağ ve sol barlarda hareket oluyor sinyallar var hoparlör direkt laptop'un hoparlörüBiasda sağ ve sol altta input ve output barı var oralarda hareket var mı gitara vurunca?
Ses çıkışı alıcanız hoparlör veya kulaklık nereye takılı?
Hızlı Resim - Ekran AlıntısıLaptop hoparlöründen sesi güzel alamasın ama yinede yardımcı olmayı deniyim.
İlk olarak ses kartına kulaklık takabiliyosan bi dene muhtemelen alırsın ses.
Sorunu çözer mi bilmiyorum şunu dene;
Windowsun saatin vs olduğu yerde asio4all’ın bi simgesi var. Ona bas. 2 tane yazı olucak bi ses kartın bide laptobun ses kartı. Yanlarında artı var. Bas ve genişlet. Ses kartının olduğu kısımdaki outputu kapat solda power tuşuna basıp, laptop kısmındakini aç.
ya çok teşekkür ederim ancak yine olmadı kurcaladım o ingiliz anahtar kısmını da ancak olmadıYok burayı diyorum işte. Bazen bende de çıkmıyor artılar solda. Power tuşlarına falan bas kapat aç çıkana kadar. Sonra behringer kısmında outputu kapatıp realtek kısmında aç ama sadece outputu.
Edit: Pc'yi açıp denedim şimdi sağ altta ingiliz anahtarı var ona basınca gelişmiş görünüm açılıyor.
hayır çıktılar ordaki seçenekleri denedim bazı şeyleri aktifleştirdim açtım kapadım değişen bişey olmadı