krtnpe 30 Temmuz 2024 #1 3'ü arasında kaldım egzersiz falan yapmak için alıcam 2.el olarak Behringerde driver sorunu var diyolar.Sizce hangsi?
3'ü arasında kaldım egzersiz falan yapmak için alıcam 2.el olarak Behringerde driver sorunu var diyolar.Sizce hangsi?
M melikayhann 30 Temmuz 2024 #2 "egzersiz falan yapmak için" kısmına takıldım ben. Ses kartının yanına referans monitörü veya kulaklık ve amfi plugini alacaksınız dimi?
"egzersiz falan yapmak için" kısmına takıldım ben. Ses kartının yanına referans monitörü veya kulaklık ve amfi plugini alacaksınız dimi?
krtnpe 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 melikayhann demiş ki: "egzersiz falan yapmak için" kısmına takıldım ben. Ses kartının yanına referans monitörü veya kulaklık ve amfi plugini alacaksınız dimi? Hepsini görmek için tıklayın... Evet referans kulaklığı ve idareten ücretsiz plugin kullanıcam
melikayhann demiş ki: "egzersiz falan yapmak için" kısmına takıldım ben. Ses kartının yanına referans monitörü veya kulaklık ve amfi plugini alacaksınız dimi? Hepsini görmek için tıklayın... Evet referans kulaklığı ve idareten ücretsiz plugin kullanıcam
B brknc 30 Temmuz 2024 #5 Umc22 driver sorunlu. 202hdlerde driver sıkıntısı yok sanırım. gitar koçu aytek akçakayanın videosu var 202hd hakkında diye hatırlıyorum. Bence steinberg
Umc22 driver sorunlu. 202hdlerde driver sıkıntısı yok sanırım. gitar koçu aytek akçakayanın videosu var 202hd hakkında diye hatırlıyorum. Bence steinberg