wahshe demiş ki:ne tarza hitap eder peki dolu dolu mesa drive ı alabilirsem düşünmeden alırım.
rock-the-boy demiş ki:wahshe demiş ki:ne tarza hitap eder peki dolu dolu mesa drive ı alabilirsem düşünmeden alırım.
vintage diyor işte, genel anlamda nasıl bir ton alabileceğin aşşağı yukarı belli...
normal insan demiş ki:vitage ton denir bu aletin tonuna. şu tarza hitab eder şu şu da tonları bu tarz olan gruplar/gitaristlerdir.
wahshe demiş ki:rock-the-boy demiş ki:wahshe demiş ki:ne tarza hitap eder peki dolu dolu mesa drive ı alabilirsem düşünmeden alırım.
vintage diyor işte, genel anlamda nasıl bir ton alabileceğin aşşağı yukarı belli...
çok yardımcı oldun sağol!
bıktım şu kibirlilerden. sadece yazmak için yazmışsın bana yada aletin tonunu bilmeyen birine bi faydası yok attığın mesajın!!!
şunu yazmak zor geldi dimi!!
normal insan demiş ki:vitage ton denir bu aletin tonuna. şu tarza hitab eder şu şu da tonları bu tarz olan gruplar/gitaristlerdir.
gayet kısa ve öz. ama bu demek değilki vintage sabit bi şeydir vintage dedinmi hepsi aynıdır.vintage demiş ki:geçen alet/edavatın eskilerin kullandığını bizim yeniden kullanmaya başladığımızı söyler.
masterofpuppetsasd demiş ki:mesa boggie gene can aldı:
wahshe demiş ki:rock-the-boy demiş ki:wahshe demiş ki:ne tarza hitap eder peki dolu dolu mesa drive ı alabilirsem düşünmeden alırım.
çok yardımcı oldun sağol!
bıktım şu kibirlilerden. sadece yazmak için yazmışsın bana yada aletin tonunu bilmeyen birine bi faydası yok attığın mesajın!!!
şunu yazmak zor geldi dimi!!