Z Zeynepsem 25 Haziran 2021 #1 Abimin 1 senedir kullanmadığı klasik gitarıyla gitar çalmayı öğreneceğim telleri bozulmuş mudur? Telleri yenilemem gerekir mi?
Abimin 1 senedir kullanmadığı klasik gitarıyla gitar çalmayı öğreneceğim telleri bozulmuş mudur? Telleri yenilemem gerekir mi?
Rock Tribe 26 Haziran 2021 #3 Benim bu konudaki kriterim pas 🙂 paslanmadıysa çalabilirsiniz. Zaten kısa sürede tel kopacak o zaman takım tel değiştirirsiniz.
Benim bu konudaki kriterim pas 🙂 paslanmadıysa çalabilirsiniz. Zaten kısa sürede tel kopacak o zaman takım tel değiştirirsiniz.
A AcHiLLeS 28 Haziran 2021 #4 Hiç çalınmazsa bile teller 1 ayda özelliğini kaybeder. İster çalayım ister çalmayayım her ay tel değiştiriyorum.
Hiç çalınmazsa bile teller 1 ayda özelliğini kaybeder. İster çalayım ister çalmayayım her ay tel değiştiriyorum.
G Geupking 29 Haziran 2021 #5 AcHiLLeS demiş ki: Hiç çalınmazsa bile teller 1 ayda özelliğini kaybeder. İster çalayım ister çalmayayım her ay tel değiştiriyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Hangi teli alıyorsunuz hocam?
AcHiLLeS demiş ki: Hiç çalınmazsa bile teller 1 ayda özelliğini kaybeder. İster çalayım ister çalmayayım her ay tel değiştiriyorum. Hepsini görmek için tıklayın... Hangi teli alıyorsunuz hocam?
A AcHiLLeS 29 Haziran 2021 #6 Efoin demiş ki: Hangi teli alıyorsunuz hocam? Hepsini görmek için tıklayın... Ernie ball. 1 ay gidiyor, fiyatı da uygun.
Efoin demiş ki: Hangi teli alıyorsunuz hocam? Hepsini görmek için tıklayın... Ernie ball. 1 ay gidiyor, fiyatı da uygun.