Hocam zaten şu dediğiniz ilk kısım, vergisi cartı curtu,ardiyesi falan kesinlikle katılıyorum. Aynı paraya, daha pahalıya bile gelebilir. Ben yanımda seçeneğini değerlendireceğim. Hoş yorumlarınız ufkumu açtı, satış adedini kafamda düşünmedim. Ama diyorum ya, 540 eurodan da satınca kar ediyorlar 🙂 Orasını kafam almıyor.Bu isin ticaretini yapan kişilere uygulanan vergi oranlari ile kisisel alim yapanlara uygulanan vergi oranlari arasinda ne kadar fark var (fark var mi ya da) bilmiyorum ancak su an şahıs olarak buradan 539 Euroya siparis verseniz zaten yuksek olasilikla vergisi dahil 1000 Euro civarına ya da üzerine çıkacak. Belki de o sitede yazanin bayagi bir uzerinde bir fiyata alacaksiniz.
İthalat yapanlarin da ürünü 539 Euroya ithal ettigini dusunmek yanlış olur. Şu anki ekonomide çok kâr ettiklerini düşünmüyorum oransal olarak. Ki işletmenin ithalat vergisi dışında da tonla gideri var.
Yaninda getirme olayi bambaska bir olay, o fiyatla normal ithalati karistirmamak lazım.
Bu isin ticaretini yapan kişilere uygulanan vergi oranlari ile kisisel alim yapanlara uygulanan vergi oranlari arasinda ne kadar fark var (fark var mi ya da) bilmiyorum ancak su an şahıs olarak buradan 539 Euroya siparis verseniz zaten yuksek olasilikla vergisi dahil 1000 Euro civarına ya da üzerine çıkacak. Belki de o sitede yazanin bayagi bir uzerinde bir fiyata alacaksiniz.
İthalat yapanlarin da ürünü 539 Euroya ithal ettigini dusunmek yanlış olur. Şu anki ekonomide çok kâr ettiklerini düşünmüyorum oransal olarak. Ki işletmenin ithalat vergisi dışında da tonla gideri var.
Yaninda getirme olayi bambaska bir olay, o fiyatla normal ithalati karistirmamak lazım.
bende yillardir thr’yi sepette tutarim bi gun denk getirirsem alacagim diyerek🙂Yamaha thr yıllardır aklımda olan bir model, yenileri de çıkmış alayım dedim.
Bu nedir ya 168210 eklentisini görüntüle
168211 eklentisini görüntüle
Bir de 2 bin lira cashbackı var, almanyadan alıyorum ben (yanda getirmeli yani)
Bunu 539 euroya satan kar ediyorsa, 38753 satan ne kadar kar ediyor ? %150 mi ?
Fakirden toplanan verginin zengine teşvik olarak dağıtıldığı ülkede bu doğal bir durum değil mi 🤣Bizim ülkemizde vergi zenginden toplanlanmaz. Bordrolulardan garibanlardan toplanir
Fakirden toplanan verginin zengine teşvik olarak dağıtıldığı ülkede bu doğal bir durum değil mi 🤣
O zaman durmak yok...yola devam.Bu ülkede halk protesto etmeyi zaten bilmiyordu. Protestoyu memur ve öğrenci yapardı. Öğrenciler dayak yemekten fişlenmekten yıldı artık yürümüyor. Memur sendikaları içeri atılacağız diye yürümüyor. E seçim oluyor herkes memnun zaten. Sonuç bu.
O zaman durmak yok...yola devam.
Çok şükür bu sefer de eniştemiz ile evlenmedik, minarelerden salalar susmadı, emeklimizi enflasyona ezdirmedik....
Millet protein eksikliğinden zeka geriliği yaşıyor memlekette.
Economy picking olmuşuz hepimiz