Slavo Shummerz Salı 18:46 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 Bu şarkının adı Moby – «We Are All Made of Stars». Bas gitar partisini kulaktan çıkardım. Sizin neler çaldığınızı dinlemek de ilginç olurdu. Tarayıcınız bu videoyu oynatamıyor.
Bu şarkının adı Moby – «We Are All Made of Stars». Bas gitar partisini kulaktan çıkardım. Sizin neler çaldığınızı dinlemek de ilginç olurdu. Tarayıcınız bu videoyu oynatamıyor.
Slavo Shummerz Salı 18:47 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shummerz demiş ki: Bu şarkının adı Moby – «We Are All Made of Stars». Bas gitar partisini kulaktan çıkardım. Sizin neler çaldığınızı dinlemek de ilginç olurdu. 184686 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Teknik ve çalım konusunda vereceğiniz tavsiyeleri dinlemek de benim için çok ilginç olur.
Shummerz demiş ki: Bu şarkının adı Moby – «We Are All Made of Stars». Bas gitar partisini kulaktan çıkardım. Sizin neler çaldığınızı dinlemek de ilginç olurdu. 184686 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Teknik ve çalım konusunda vereceğiniz tavsiyeleri dinlemek de benim için çok ilginç olur.
Slavo Shummerz Salı 19:06 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Bu şarkının adı Jamiroquai – «Too Young to Die». Bas gitar olmadan çaldığım bir versiyonunu yaptım. Davulsatışı Tarayıcınız bu videoyu oynatamıyor.
Bu şarkının adı Jamiroquai – «Too Young to Die». Bas gitar olmadan çaldığım bir versiyonunu yaptım. Davulsatışı Tarayıcınız bu videoyu oynatamıyor.