Sinandemir demiş ki:Bertuğ abi allah kısmet ederse seni bostancı gösteri merkezinde'de bekleriz inşallah konser vermeye gelirsin uçarak gelirim 😀
Güzel olur,inşallah 🙂
Sinandemir demiş ki:Bertuğ abi allah kısmet ederse seni bostancı gösteri merkezinde'de bekleriz inşallah konser vermeye gelirsin uçarak gelirim 😀
kokosmigosh demiş ki:alicandan demiş ki:Sitede ki Fool For Your Stockings performansı Bertuğ abinin mi? ZZ TOP olmadığı açıkta
Evet, Sustain'in My Moon bar zamanlarından bir kayıttır. Bertuğ vokal ve elektrogitar, Murat Tükenmez bas, Mert Önal davul ve Toygun Sözen saksafon.
Sustain başlığıda var burda, oradan daha fazla bilgi de alabilirsin 😉
alicandan demiş ki:Abi şöyle Kocaeli-İzmit taraflarına doğru bi plan var mı hani sormaya çekiniyorum genelde sevilmez bu tarz sorular.Gerçi sizinde nerelere gideceğiniz çok belli değildir de şimdiden.Şöyle Kocaeli Üniversitesinin yaz etkinliklerinde görebilsek sizi ve tayfayı bi şeref olsa bizim için.Gerçi mesafe yakın ben sizi İstanbul'dan da takip ediyorum da etrafımda sizi sevipte izleme imkanı bulamayanlar falan da var.Onlarda çok istiyor sizi burada bir konserde görebilmeyi 🙂
demirdemir demiş ki:çok teşekkür ederim hem kendi adıma hem arkadalarım adına.
Ben zaten eklemiştim myspace de dün gece dergimiz de ekledi.
Desteğini hissetmek gerçekten çok güzel.