İstanbul Beste yapacak arkadaşlar arıyorum

Merhaba ben Alperen.
30 yaşındayım, 10 yıldan uzun bir süredir müzikle ilgileniyorum, 2 yıl kadar lead gitarcı olduğum bir Türkçe rock müzik grubu ile onlarca kez sahne aldık. O zamanlar araya pandemi girmesi ve İstanbul’a taşınmam nedeniyle müzikten biraz uzak kaldım. Acil serviste hekimlik yapıyorum. Ama doktorluktan para kazanmak dışında büyük bir beklentim yok. Asıl müzikle yaşadığımı hissediyorum. Halen çalışmalarıma devam ediyorum, aktif olarak ileri seviye gitar dersi almaya devam ediyorum. Hayatımda bir noktada tekrar sahnede olmak istiyorum. Hevesim kendi parçalarımla olması yönünde. Kendi bestelerim var. Sadece gitar ile çaldığım enstrumantel parçalar bunlar. Ancak melodi riff gibi şeyler de üretmekle birlikte kendi başıma yeterince tatmin olamıyorum. Müziği gerçekten sevdiğim için yapıyorum. Tutkuyla sevdiğim asla peşinden ayrılmayacağım bir şey. Benzer şekilde düşünen arkadaşlar lütfen iletişime geçsin. Solist basçı ya da herhangi bir enstrüman çalan biri olabilir. Enstrüman hakimiyeti olmasını tercih ederim. Maddi olarak iyi durumdayım. Evim stüdyo gibi bir ortam. Aynı zamanda yakın arkadaşımın evinde de daha amatör arkadaşlarla arada toplanıp çalışmalar yapıyoruz. Onlar da kendilerini geliştiriyorlar ancak isteğim bu yolculukta yeni insanlar tanımak, olursa yeni katılan insanlarla birbirimize fikir vererek destek olarak devam etmek. Herkese iyi çalışmalar, İstanbul’da olan arkadaşlar instagram hesabımdan iletişime geçebilirsiniz: @darkkglimpse

Geri