s_hifty demiş ki:sonundaaaa tarih 2 gün önce cumartesi:
büyük bir umutla divx çiye gidilir gerisini ona anlattığımda yarılan ve benden izin alıp ekşi sözlüğe yazan bir arkadaşımın cümlerini direk yazıyorum buraya🙁ekşi sözlük yaran diyaloglar sayfa 72(onun 2 altındaki dolmuş olayıda ablama aittir 🙂)
bir arkadaş*cdciye gider ve;
-abi beter böcek var mı sizde?
+peter pan..peter pan..hmm...bi bakalım..
-yok hayır abi peter pan değil beter böcek..
+(yanındaki elemana dönerek) bizde peter böcek var mı?..
-...?
-----------------
ben devam edeyim yanındaki sorduğu eleman evet var BETER BÖCEK dedi(o doğru söyledi 🙂) yarın getiririz dedi
tarih:ertesi gün bugüne göre dün yani pazar:
gidilir divxçiye sorulur geldimi diye(pek birşey umulmaz beter e peter diyen zihniyete aklımdada orda gördüğüm deep purple konseri almak vardır nasılsa PETER yoktur diye)ve gözlerime inanamam bulmuştur getirmiştir peterciği elime vermiştim sevinç gözyaşları içinde 2 cd olmasının verdiği üzüntüyle cebimden çıkan fazladan 1 milyona katlanarak evin yolu tutulur evde thulsa_doom a msn de ballandıra ballandıra'aha bak şöyle oldu- göründü bizim eleman'' diye anlatılır ve canı çektirilir filmin sonunda kendi kendine düşünülür ulan bu benim izlediğim en iyi filmlerden biridir diye 🙂
mickeyblue demiş ki:cheza,avatar'ın vampirle görüşme den dimi🙂
pin demiş ki:Ya bir sahnesi vardı aklıma hep orası gelir.Böyle hepsi masada yemek yiyorlardı.SAnırım misafirleri falan vardı.Birden hep birlikte şarkı söylemeye başladılar.(hatta türkçe versiyonu da vardı "ellere varda bize yok mu" grup vitamin söylüyordu galiba.)Beter böcek söylettiriyordu.Ama adamların suratları falan çok komikti hem şarkıyı söyleyip hem de yaptıklarına şaşırıyorlardı.
Çok süper film.Zaten o zamanlarda İ.T,Back to the future,Problem çocuk bi de bu filmi döndürüp döndürüp gösteriyorlardı.Herseferinde de izlerdim hepsini.