Bu arada film, yoğun istek üzerine tekrar gösterimde. Gitmek isteyip gidemeyenlere duyurula ahali.
dumanduman demiş ki:Cuntalar Olmasın...
Vidalgo_reloaded demiş ki:genç sivllerin 19 mayıs ta yaptığı "demokrasi sınıfı" programında gosterilmiş(sanırım izleyenler arasında yonetmen de varmış). sanırım gunumuz şartlarını cuk oturmuş bir cevaptır bu film. ama birçokları hala kendini cuntanın kucağına bırakmakta ısrarcı. umarım herşey guzel olur
dumanduman demiş ki:Cuntalar Olmasın...
olmasın...
cattt demiş ki:Darbeye bile aşk sokmuşlar ya...
Töbe...
Bu ülkede adam gibi,içinde aşk meşk barındırmadan anlatılması gerekeni anlatan hiç mi film olmayacak?İşte bu itici yapıyor benim açımdan bu filmi!
Lütfen "Ama aşk hayatta olan bişey..." gibi yorumlar yazmayın,bu tarz yorumlar okumak istemiyorum,okursam cevap yazmayacağım,çünkü her yerde aşk meşk bıktım artık!Tarzım değil ne yapabilirim?
Neyse...
Ne güzel anlatmışsın...The_Memory_Remains demiş ki:Haklısın . Herşey de aşk ... Bıktım ben de !
TVlerimizde AŞK olmayan dizi göremiyorum. Tamam "aşk" olur , ama dizi bu aşkın etrafında dönmemeli. Hep aynı kalemlerin elinden çıktığı için hep aynı yemeği yiyoruz. Benim anlamadığım, bütün bu dizilerin benzerlerini hayatı boyunca 439009 kere izlemiş ama hala izlerken ağlayan insanlar var. Hep aynı olaylar ... Bu filmde bir örnekti buna.
Ya kız ölüyor, ya çocuğu düşüyor, ya esas oğlan komalık oluyor,ya kötü adam iyi oluyor . Hep aynı şey ... Hepsinde de ağlayan bir milletimiz var.
Bir ara , Yabancı damat izliyordu teyzem, esas oğlan yara almışmış, ağlıyordu. Sonra o bitti Ihlamurlar altında başladı . Bu sefer ikincil kız hastaymış , ona ağlıyordu. Efenim adam vurulmuş ona ağlıyordu... Biz de annemle gülüyorduk arkadan.
Yani , bu toplumun körelmesine en büyük katkı bu TV ler diye düşünüyorum.
Savaş&Barış okuması gereken bir çocuk Kurtlar Vadisi izler Polat taklidi yapar , zaten kadınların ezildiği şu ülkemizde başını dik tutması gereken kızlarımız da bu dizilerden etkilenip bir kıllı erkeğe aşık olur , herşeyini köreltir , kendini soyutlar ise bu ülke bu dönemlerden daha çok geçer, bizim gibilerde böyle kudurur durur !
OT geldik OT gidiceğiz sanki ... İçime doğuyor.