customshop aynı dertten muzdaribim. dediğin gibi 1-2 saat sonra teller matlaşıyor ve slide yapmaya çalıştığımda parmak uçlarım soyulmaya başlıyor. ernie ball titanium kaplamalısı ve standart olanı, daddario normal olanı, dean markley blue steel ve nickel steel, DR hi-beam ve extra life tellerini denedim. Elixir'in anti-rust olanı ve farketmeden aldığım anti-rustsız olanını denedim. Şunu açıkça söyleyebilirim ki benim için sarım olmayan tellerde 15-20 kat daha fazla ömrü var elixir'in anti-rust özellikli olanının. Sarım tellerde paslanma, matlaşma ve parmağa zarar verme durumu daha az olduğu için pek dikkat etmedim. zaten elixir dışındaki teller 1 hafta içinde parmaklarımı parçaladığı için değiştirdim ve pek mukayese edemedim 😀
türkiye'de hiçbir yerde bulamadığım için amazon.de yada amazon.fr 'den baktım. almanya'ya giden bi tanıdığım olduğu için o sitelere baktım. 3'lü paketlerden 2 tane aldım. onlar da en son kalanlardı galiba 🙂 amerika'daki sitelerde hala görüyorum. size tavsiyem yabancı bi siteden elixir'in anti-rust'lı olanlarından alın. bu anti-rust'lı elixir'ler biterse diye rotosound'un kaplamalı tellerinden sipariş ettim. bu yüzden 2. tavsiyem bir çok markanın kaplamalı tellerini denemen olacak 🙂
türkiye'de hiçbir yerde bulamadığım için amazon.de yada amazon.fr 'den baktım. almanya'ya giden bi tanıdığım olduğu için o sitelere baktım. 3'lü paketlerden 2 tane aldım. onlar da en son kalanlardı galiba 🙂 amerika'daki sitelerde hala görüyorum. size tavsiyem yabancı bi siteden elixir'in anti-rust'lı olanlarından alın. bu anti-rust'lı elixir'ler biterse diye rotosound'un kaplamalı tellerinden sipariş ettim. bu yüzden 2. tavsiyem bir çok markanın kaplamalı tellerini denemen olacak 🙂