Bilgisayarım yok, elektro gitar amfi önerisinw ihtiyacım var

baris

glxybaris
Yakın zamanda bir elektro gitar alacağım. Blackstar ID Core 10 V3 düşünüyordum, ikinci elden 6 bin liraya bulmuştum fakat biraz araştırınca çoğu ayarının bilgisayar programından yapıldığını gördüm. Yine de bu amfiyi almam mantıklı mı, bilgisayarsız da güzel şekilde kullanabilir miyim? Yoksa mantıksız mı ve neden? Eğer mantıksızsa bu fiyat düzeyinde bilgisayarsız rahatça kullanabileceğim hangi amfiyi alabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. @solitude71 Hocam özellikle sizin gibi bilgili birinin yorumlarını merak ediyorum. Teşekkürler.

bilgisayar ile kodlama yapıp uzaya mekik göndermiyoruz... basit bir app kurup 3-5 düğmeyi sağa sola ayarlayıp sonra da büyük oranda bir daha app'i açmadan kullanıyoruz zaten.. korkacak bir şey yok
hakkında yorum yapılabilecek tüm küçük ve hesaplı amfilerle ilgili yazdım, genel amfi başlıklarına da yazdım... bir kez daha aynı şeyleri yazacak yeni bir bilgi veya fikrim yok .. id:core zaten en bilinen ve yorum yapılan modellerden biri, farklı ne diyebilirim ki?
Boss Cube Dual, Spark 2 50 ve Katana Air-EX incelemeden de karar verme diyeyim... bütçe bir şey diyemem, fiyatlarına bakmadım

Geri