Böyle bir müdahale yok. Başbakanın dediği gibi aksırıncaya kadar içiyo içmek isteyen. Ayrıca istediği gibi yaşayamayan birisi mi var bu ülkede? Örnek olarak sana karışan oldu mu hiç hükümet yanından? 8 yıldır kime karışmış bu hükümet bir örnek lütfen??
Çoğunluk yanılmaz. Yanılanlar hep azınlıkta kalırlar. Adamların geçmişi, geldikleri yer yüzünden hiçbir yaptıklarını hazzetmediğinizi biliyorum. Daha seçimle geldikleri gün bunu gördüm sizin tarafınızdan. İnkar edilemeyen icraatler kaşısında bile sevinmeyip, oyları artacak bak deyip üzülen, sinirlenen bir azınlık. Elimde olsa öldüreceğim onu diyenleri gördüm.Yapılanları görmemenizi duymamanızı bu nefrete bağlıyorum.Mazlum edebiyatı yaparak yüklenmenize gerek yok biliyorum asıl sevmeme nedenlerinizi. Laik kesim diye nitelendiriyorsunuz kendinizi, laikliğin tanımını yapacak biri çıkabileceğini sanmıyorum buraya. laikliği din aleyhtarlığı olarak kullanıyorsunuz utanmadan.Beni propagandacı olarak suçlayanlara da şunu söyleyeyim. Ben çok rahatım savunduğum siyasi görüş hakkında, burda propaganda yapmama gerek yok anketler gösteriyor zaten sonuçları.
Çoğunluk bir zamanlar dünyanın düz olduğuna inanıyordu.Çoğunluk yanılmaz. Yanılanlar hep azınlıkta kalırlar.
Çoğunluk bir zamanlar dünyanın düz olduğuna inanıyordu.
Bir toplulukta çoğunluk orta zekalı, küçük bir azınlık yüksek zekalı ve aşırı düşük zekalıdır. Bir topllukta çoğunluk orta eğitim seviyesinde, küçük bir azınlık yüksek eğitim düzeyindedir veya hiç eğitimsizidr. Topluluğun doğası budur. Eğer çoğunlukla hareket ederek doğru yolda olduğuna inanmışsan, ne dense boştur. Çoğunluk içerisinde olmanın tek artısı, hayatta kalma şansının yükselmesidir. Bu seni doğru biri yapmaz, çoğu zamansa yanlış biri yapar. Çünkü çoğunluk entropi gereği, minimum enerji tüketerek düzensiz kalma eğilimdedir. Enerji tüketiminden kastım benzin elektik vb. tüketimi değil, çabalama, öğrenme, gelişme ve geliştirme için harcamaya değer bulunan zaman ve enerjidir.
Ne diyor bu adam özetle diye sorarsan, çoğunluk genellikle dandiktir, onu diyorum.