Evet, anliyorum ben de bu forumda kimlerin ne oldugunu. Bakalim dogru mu anlamisim:
Yaslari genc uc bes kisi grup halinde, bir nevi "cete" kurmus, birbirinin
yazilarini habire "begen" tusuna basip guya "sanal fors" yapiyorlar, sonra da
kendileriyle ayni fikirde olmayanlari toplu halde yazi bombardimanina ve laf kalabaligina
tutarak, ve isi sululuga da vererek mahalle baskisi kurma yoluyla susturma gayretindeler.
Hey gidi internet ortaminin cilveleri, develer de deveyim diyor , cuceler de.
Cok acayip yanliz, iki sayfa once "boyle bir sey olamaz, teknik olarak mumkun degil,
yalancisin, v.s." diye bar bar bagirip yaygara koparan arkadaslar iki tane bagimsiz teknik analizden
sonra birdenbire suspus kesiliverdi, ve de isi piskinlige vurmaya basladilar.
Noldu hani sizlerin teknik uzmanliginiz? Aldiginizi iddia ettiginiz diplomalari bir zahmet
geri goturup verin bari. 😉 Bu da isin sakasi olsun.
"Kutay" ve "iyiadam" isimli arkadaslara da tesekkur ediyorum, olaya samimi, sagduyulu
ve akilci yaklasip dedigim seyin pek ala da mumkun oldugunu, ve de
yapilabilecegini, benzerini Badcat'in yaptigini, hatta cok iyi bir fikir bile oldugunu
belirttiler. Helal olsun.
Bu basligi takip edenler, buraya kadar sabirla okudugunuz icin tesekkur ediyorum.
Bizi izlemeye devam, burada bahsi gecen urun cok yakinda piyasaya cikacak, onun
icin ayri bir baslik acacagim. Bomba gibi urunlerle gelmeye devam edecegiz kismetse.
Herkese selamlar
Kendinize gelin Mehmet Bey! bu ne hazımsızlık, daha önce yazmamızı yasaklamıştınız şimdi de insanların beğenilerini kontrol altına alma derdine düştünüz. Teknik olarak mümkün olmayan denen şey attenuatoru bir iki devre değişikliği ile ampli döneceği gibi, çocuğun güleceği iddialarınız. Estağfurullah pişkinlik konusunda ben forum tarihinde sizinle aşık atabilecek kimse görmedim.
Güzel birşey yazınca helal olsun, eleştrince siz birşey bilmiyorsunuz çetesiniz falan.
Diplomaları çıkaralım bakalım kimin diploması var sonra karar veririz kim geri verecek, şakasını ozaman yaparız. Ama daha önce beyfendi iki lafınızdan biri şuradan mezun oldum burada doktora yaptım, lütfen bunları kanıtlayın zira yazdıklarınıza bakarsak değil üniversite diploması, sizi üniversite kapısından içeri almaları dahi şüpheli dedik. Ama yine kıvırdınız, aynı sıkışınca firma sırrı falan diye kıvırdığınız gibi, teknik terimleri dahi bilmeyip, Türkçe'ye pislik attığınız gibi.
Bu saatten sonra tek düşündüğüm Badcat'in yaptığı ürünün kopyaladığınız, ortaya çıkacak diye de firma sırrı falan dediğiniz. Alacaksam bile çok net Badcat alırım, en azından adamlar güvenilir.
O başlıkta görüşmek üzere ozaman.
Edit: iyiadam çok iyi fikir dememiş, fena fikir değil demiş, yine helal olsun mu? 😀
Son düzenleme: