Selamlar herkese! Bayadir kafami kurcalayan ve sonuca varamadigim bir konu icin actim bu basligi. Elimde Cry Baby Dunlop GCB95 bulunmakta, klasik devreyi bildigimden 3 ayakli switchleri oldugunu ve true by pass olmadiklarini biliyorum. Ancak elimdeki gcb95 bir donem Red Fasel ile uretilen devresinde birkac degisiklik olan versiyondan. 3 ayakli switch yerine 6 ayakli switch bulunmakta ve bildigim uzere ledsiz true bypass yapmak icin 6 ayakli switch yeterli. Internette eski versiyonlarin modlandigini cok gordum ancak bunun bulabildigim cok az videosu var ve pek guvenilir gorulmuyorlar. Bu konuda bilgili olanlara sormak istedigim iki soru var.
1 - Pedala guc verilmezken sesin pedaldan gecmesi, pedalin true bypass oldugunu anlamamiz icin "KESIN" bir kanit midir?
2 - Pedal true bypass degil ise fotografta gorulen c9 pozisyonundaki mavi parcayi, true by pass olarak modlanan diger pedallar gibi lehimlemem dogru olur mu?

1 - Pedala guc verilmezken sesin pedaldan gecmesi, pedalin true bypass oldugunu anlamamiz icin "KESIN" bir kanit midir?
2 - Pedal true bypass degil ise fotografta gorulen c9 pozisyonundaki mavi parcayi, true by pass olarak modlanan diger pedallar gibi lehimlemem dogru olur mu?