İstanbul Birlikte gelişeceğimiz rock, indie, alternatif ve anadolu rock türünde şarkılar yapabileceğimiz bir grup arıyorum.

Herkese merhaba. İstanbul'da yaşıyorum müziğe çocukluktan beri ilgim var. Çok profesyonel olmasa da bass gitar çalıyorum. Biraz akustik gitar da çalabiliyorum.
Boş zamanlarımda fırsat buldukça şarkı sözleri karalayıp besteler yapmaya çalışıyorum en büyük hayalim birlikte kalıcı eserler üretebileceğim sağlam dostluk temelli bir grup kurmak.
En azından bir şarkı da olsa, insanlara ve topluma bir şeyler anlatan kaliteli müzik yapmak hedefim.
Adeta okul gibi gelişeceğimiz ve günün sonunda amatör ruhlu ama kaliteli işler yapabileceğimiz grup arkadaşları arıyorum.

Müzik tarzı: Rock, Indie, Alternative, Anadolu Rock, Brit Pop severek dinlediğim ve üretmek konusunda heyecan duyduğum türler.
Sevdiğim Gruplar: Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Beatles, Keane, Coldplay, Barış Manço, Mor ve Ötesi, Peyk, Bulutsuzluk Özlemi, Duman
severek dinlediğim bazı gruplar.

İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilirse çok sevinirim.

Fırat Can Karasu

Son düzenleme:
ben de istanbulda amator kayitlar, kendi capimda besteler yapiyorum. ara sira studyo, kendi capimda ev kayitlari vs..
dinlemeyi sevdigim turkce indie gruplar dktt, redd, adamlar, yuzyuzeyken konusuruz ve bu tarz alternatif gruplar.

ne calarsin dersen vokal + ritim gitara talibim, ama solo gitar ve perkusyona da acigim..

referans olmasi adina youtube kanalimi birakiyorum yakin zamanda cikardigim bestelerim ve bazi cover'larim mevcut

Herkese merhaba. İstanbul'da yaşıyorum müziğe çocukluktan beri ilgim var. Çok profesyonel olmasa da bass gitar çalıyorum. Biraz akustik gitar da çalabiliyorum.
Boş zamanlarımda fırsat buldukça şarkı sözleri karalayıp besteler yapmaya çalışıyorum en büyük hayalim birlikte kalıcı eserler üretebileceğim sağlam dostluk temelli bir grup kurmak.
En azından bir şarkı da olsa, insanlara ve topluma bir şeyler anlatan kaliteli müzik yapmak hedefim.
Adeta okul gibi gelişeceğimiz ve günün sonunda amatör ruhlu ama kaliteli işler yapabileceğimiz grup arkadaşları arıyorum.

Müzik tarzı: Rock, Indie, Alternative, Anadolu Rock, Brit Pop severek dinlediğim ve üretmek konusunda heyecan duyduğum türler.
Sevdiğim Gruplar: Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, Beatles, Keane, Coldplay, Barış Manço, Mor ve Ötesi, Peyk, Bulutsuzluk Özlemi, Duman
severek dinlediğim bazı gruplar.

İlgilenen arkadaşlarım iletişime geçebilirse çok sevinirim.

Fırat Can Karasu
Merhabalar, özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz.

Geri