On0e_SiFFreDDi demiş ki:BlackTooth sitesine yenilikler ve 'THE BLACKTOOTH ARMY' projesi icin calismaya basladim.. :x
bu bir tur kitleye seslenis, toplanip hep beraber olmak icin amaclanmis bir gruplasma.
Biz varız!
On0e_SiFFreDDi demiş ki:BlackTooth sitesine yenilikler ve 'THE BLACKTOOTH ARMY' projesi icin calismaya basladim.. :x
bu bir tur kitleye seslenis, toplanip hep beraber olmak icin amaclanmis bir gruplasma.
GolgoTa demiş ki:valla ben 26sı öncesi BLACKTOOTH'u stüdyo performansıyla izleme şanşı buldum bence kafa olarak konsere hazırlar umarım son günlerdeki terslikler konser sonuna kadar grubun yakasını bırakır konser günü kafa koparmak üzere görüşürüz saygılar :metalhead
yok hocam bildiğin nick iştedeerrudolf demiş ki:GolgoTa demiş ki:valla ben 26sı öncesi BLACKTOOTH'u stüdyo performansıyla izleme şanşı buldum bence kafa olarak konsere hazırlar umarım son günlerdeki terslikler konser sonuna kadar grubun yakasını bırakır konser günü kafa koparmak üzere görüşürüz saygılar :metalhead
Hocam senin Golgota grubuyla bir ilgin var mı?
Tuna her ne kadar konserde iyi olamayabileceklerini söylese de Black Tooth'un kötü performansında bile seyirci hareketsizliğe çok fazla dayanamaz. 😆